Gjentok sitt første kyss - 25 år senere

TV-seerne trodde ikke sine egne øyne da «The Big Bang Theory»-stjernene Mayim Bialik og Johnny Galecki klinte til på direkten.

KLINTE TIL: Mayim Bialik og Johnny Galecki gjenskapte sitt kyss fra «Blossom» - 26 år etter.
KLINTE TIL: Mayim Bialik og Johnny Galecki gjenskapte sitt kyss fra «Blossom» - 26 år etter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag overrasket «The Big Bang Theory»-kollegaene Mayim Bialik (40) og Johnny Galecki (40) fansen da de kysset hverandre lidenskapelig foran kameraene.

Skuespillerne gjestet talkshowet «Conan» der både publikum og kollegaene oppmuntret dem til å gjenskape øyeblikket fra den populære 90-talls serien «Blossom». Det var i denne serien at de to kysset i en av episodene fra 1991.

- Vi var begge 14 år, ikke sant? sa Bialik og Johnny svarte:

- Det var det første scene-kysset for oss begge.

- Det kan faktisk ha vært mitt første kyss noensinne, røpet Bialik.

GJESTET CONAN: Melissa Rouch, Mayim Bialik, Kunal Nayyar, Simon Helberg, Kaley Cuoco, Jim Parsons og Johnny Galecki gjestet "Conen" onsdag.
GJESTET CONAN: Melissa Rouch, Mayim Bialik, Kunal Nayyar, Simon Helberg, Kaley Cuoco, Jim Parsons og Johnny Galecki gjestet "Conen" onsdag. Vis mer

Det er ikke første gang Galecki kysser en av sine kollegaer utenfor skjermen. I to år var han i et forhold med Kaley Cuoco, som han også er sammen med i serien.

De to gjorde det slutt i desember 2009.

Galecki skal nå være singel, men nok en gang ryktes det at han og Cuoco har funnet tonen. Det er også Bialik som har to barn fra ekteskapet med Michael Stone. Forholdet tok slutt i 2013.

LES OGSÅ: «The Big Bang Theory»-stjernen dro ned kjolen på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer