Jennifer Lopez:

Gjenskapte ikonisk øyeblikk 19 år etter

Sjokkerte med ny og enda mer vågal vri av den berømte kjolen.

GJØR DET IGJEN: Det er ingen tvil om at artist og skuespiller Jennifer Lopez (50) har fått mange til å sperre opp øynene med sine antrekk gjennom årenes løp. Denne kjolen fra Grammy Awards i 2000 topper imidlertid det meste. Foto: NTB Scanpix
GJØR DET IGJEN: Det er ingen tvil om at artist og skuespiller Jennifer Lopez (50) har fått mange til å sperre opp øynene med sine antrekk gjennom årenes løp. Denne kjolen fra Grammy Awards i 2000 topper imidlertid det meste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Under Grammy Awards for 19 år siden tok artist og skuespiller Jennifer Lopez (50) pusten fra alle da hun dukket opp i en grønn kjole fra Versace.

Øyeblikket på den røde løperen kan i dag regnes som ikonisk, og tidligere i år valgte Lopez å røpe historien bak det oppsiktsvekkende antrekket.

OPPSIKTSVEKKENDE: Lopez tok pusten fra alle på Grammy Awards for 19 år siden. Foto: NTB Scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Lopez tok pusten fra alle på Grammy Awards for 19 år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MYE OMTALT: Jennifer Lopez takker denne grønne kjolen fra Versace for at hun ble et stilikon. Foto: NTB Scanpix
MYE OMTALT: Jennifer Lopez takker denne grønne kjolen fra Versace for at hun ble et stilikon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter 19 år skulle man gjerne trodd at den vågale kreasjonen var pensjonert for godt. Fredag sjokkerte derimot Lopez alle da hun fikk muligheten til å runde av Versaces moteshow i Milano.

DRISTIGERE VERSJON: Under Versaces moteshow i Milano stilte Jennifer Lopez opp i en enda dristigere versjon av den berømte kjolen. Foto: NTB Scanpix
DRISTIGERE VERSJON: Under Versaces moteshow i Milano stilte Jennifer Lopez opp i en enda dristigere versjon av den berømte kjolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dette skjedde

Og dersom man trodde at det ikke var mulig å vise mer hud i den allerede avslørende kreasjonen, må man tro om igjen. I en ny og enda mer dristig vri av den berømte kjolen, stjal 50-åringen både showet - og de internasjonale overskriftene.

Ifølge Fox News fikk både Lopez og den legendariske designeren Donatella Versace stående applaus etter motevisningen. Sjefredaktør for InStyle Magazine Laura Brown, er blant dem som fanget øyeblikket da skuespilleren gikk ned catwalken.

Til videoen skriver Brown kort, men treffende: «Bare hyggelig».

View this post on Instagram

You’re welcome. @jlo @versace

A post shared by Laura Brown (@laurabrown99) on

Lopez har selv lagt ut et innlegg på Instagram for å markere den spesielle kvelden.

- Så, dette skjedde akkurat ...., skriver hun.

- Sann inspirasjon

I kommentarfeltet er fansen - kanskje ikke overraskende - i fyr og flamme. Der flere stiller seg spørsmål om hvordan Lopez kan være 50 år gammel, hyller andre henne som en legende og et forbilde.

- Tom for ord, wow!, skriver en bruker.

- Du er en sann inspirasjon, skriver en annen.

Som nevnt var den grønne kjolen også utgangspunkt for overskrifter tidligere i år. På sin egen Youtube-kanal i april fortalte nemlig skuespilleren at kjolevalget i 2000 ble gjort i siste liten, og at hennes egen stylist var imot at hun skulle iføre seg Versace-kjolen. Begrunnelsen var at den tidligere hadde vært brukt av noen andre.

Hun fortalte også at kjolen var ettertrykkelig teipet fast for å unngå potensielle flauser på den røde løperen.

- Jeg var teipet så sikkert inn i den kjolen. Det skulle ikke være noen uheldige episoder, fortalte hun i klippet.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Så stort mener hun øyeblikket var, at det var årsaken til at Google lanserte sin egen søkemotor for bilder, ettersom så mange søkte etter bilder av Lopez i kjolen.

- Det viser bare hvilken makt mote og slike øyeblikk har. Og jeg vet at folk forsøker å framstille det fjollete til tider, men det slike ting gjør er å gi folk inspirasjon. Det setter et vakkert øyeblikk ut i verden.

LES OGSÅ: Skylder på seg selv etter de mislykkede forholdene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer