Courteney Cox:

Gjenskaper ikonisk «Friends»-øyeblikk

Hollywood-stjernen Courteney Cox sparte ikke på kruttet under årets Thanksgiving-feiring.

SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Courteney Cox kom med en stor overraskelse til fansen på Thanksgiving. Her er hun avbildet med Friends-kollegene (fra venstre) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Mattew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB
SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Courteney Cox kom med en stor overraskelse til fansen på Thanksgiving. Her er hun avbildet med Friends-kollegene (fra venstre) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Mattew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var det duket for den årlige feiringen av Thanksgiving. En tradisjon hvor man samles til bords med sine kjære for å innta et måltid bestående av fylt kalkun og pai. Det er også en anledning for å uttrykke hva man er takknemlig for.

Flere av USAs største stjerner delte glimt fra feiringen sin i sosiale medier, men det er derimot en som har skilt seg betraktelig ut.

Nemlig «Friends»-stjernen Courteney Cox (56).

De fleste fans av den ikoniske tv-serien minnes nok Cox i rollen som Monica, som danset den famøse kalkun-dansen i en av episodene av tv-serien fra 1998. I episoden ser man Cox danse med en rå kalkun plassert over hodet sitt.

Og for å markere Thanksgiving i år overrasket skuespilleren ved å rett og slett gjenskape dansen til fansens store fornøyelse. Flere medier har kastet seg over videoen, deriblant People og CNN.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Dette gjorde dagen min

Det er i form av en video på Instagram at stjernen benyttet anledningen til å gi fansen en stor overraskelse.

«Ha en fin Thanksgiving alle sammen, jeg håper dere får en flott feiring», uttaler hun i videoen, før det hele tar en brå vending.

«Jeg føler meg så takknemlig, og også - hvis jeg får en jævla video til med den kalkunen på hodet mitt hvor jeg danser som en jævla tulling, kommer det til å klikke for meg», roper hun inn i kameraet.

Videre får man se et klipp fra den nevnte «Friends»-episoden, før skuespilleren utbryter: «Så uansett, siden jeg er symbolet på Thanksgiving håper jeg at dette gjør deg lykkelig».

Deretter ser man Cox gjenskape den beryktede scenen med en rå kalkun over hodet sitt, mens hun danser på kjøkkenet til den famøse «Friends»-låten.

Stjernen sørget til og med for å gi kalkunen et par solbriller, og hun hadde også på seg en grønn overdel - akkurat som hun hadde i rollen som Monica i episoden.

BASSENGMORO: Courteney Cox får ros fra både venner og fans etter at hun la ut en badevideo utenom det vanlige. Vis mer

Massiv respons

Det tok ikke lang tid før reaksjonene strømmet inn i kommentarfeltet, og det er tydelig at flere av «Friends»-fansen setter stor pris på Cox' gjenskapelse.

En gjenganger i kommentarfeltet er emojier som er formet som et ansikt som gråter av latter. Flere av Cox' berømte venner legger heller ikke skjul på sin begeistring.

«Du gjorde det!!», skriver «Friends»-kollega Lisa Kudrow (57), mens Hollywood-stjernen Reese Witherspoon (44) skriver:

«Elsker deg, søster», etterfulgt av en emoji formet som et hjerte.

David Beckham (45) har også fått med seg den hysteriske videoen, og meddeler at videoen gjorde hele dagen hans.

Tidligere denne måneden ble det kunngjort at HBO Max' etterlengtede «Friends»-reunion har blitt utsatt til mars neste år. Det meddelte «Friends»-stjernen Matthew Perry (51).

«Det ser ut til at vi får et travelt år som kommer. Og det er slik jeg liker det», var blant det han skrev på Twitter.

Gjenforeningen ble først kunngjort i februar av HBO Max, og var planlagt å ha premiere i mai, men grunnet pandemien ble den utsatt på ubestemt tid. Det skal imidlertid nevnes at når episoden først kommer, kan fansen glede seg til et gjensyn med de seks «Friends»-stjernene.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston åpner opp som aldri før om trykket som har vært rundt henne de siste tiåra, og hvor vanskelig det har vært å alltid holde maska. Vis mer

- Kunne ikke flykte fra «Rachel»

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston (51) har tidligere uttalt seg om gjenforeningen i et intervju med Deadline. Der forsikret hun fansen om at episoden vil bli super, når den først kommer.

- Vet du hva? Dette har også gitt oss mer tid til å lage den enda bedre og morsommere enn den hadde blitt i utgangspunktet. Så jeg velger å se glasset som halvfullt, at den ble utsatt, sa hun.

Aniston, som fikk sitt store gjennombrudd i «Venner for livet», som tv-serien het på norsk, delte også noen beroligende ord som kunne tyde på at hun aldri vil bli klar for å legge humorserien bak seg.

- Altså, vi skal ikke dra noen steder. Du vil aldri bli kvitt «Friends», unnskyld. Dere er stuck med oss for livet folkens, fortsatte hun.

GODE VENNER: Courteney Cox og Jennifer Aniston spilte sammen i klassikeren «Friends». Foto: Rob Latour/REX/NTB
GODE VENNER: Courteney Cox og Jennifer Aniston spilte sammen i klassikeren «Friends». Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer

Dette kom kanskje overraskende på for noen, ettersom 51-åringen tidligere i år fortalte at rollen som Rachel Green til tider har gått henne på nervene.

- Herregud, ja. Man blir bare utslitt. Jeg mener, jeg hadde aldri klart å riste av meg Rachel Green. Jeg kunne ikke flykte fra «Rachel fra Friends», og serien går hele tida og man tenker «Slutt å spill av det jævla showet!», sa hun lattermildt, sa hun til The Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: Slik ser «Friends»-kjekkasene ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer