TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN: Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix
TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN: Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ungkaren»:

Gjenopptar innspillingen etter «Ungkaren»-skandalen

Etter flere anklagelser og beskyldninger skal nå innspillingen settes i gang igjen.

Publisert

(Seoghør.no): Det har stormet rundt «Ungkaren»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios etter at oppstod rykter om seksuelle overgrep under innspillingen av programmet «Bachelor in Paradise».

I LA: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble i forrige uke observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix
I LA: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble i forrige uke observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I den forbindelse ble innspillingen stoppet, men nå melder TV-selskapet Warner Bros at de gjenopptar innspillingen av «Bachelor in Paradise» i en ny pressemelding.

Årsaken er at produsentene ikke har funnet at det har skjedd noe overtramp av programmets regler.

- Vi tar slike hendelser svært alvorlig. Sikkerheten til deltakerene og produksjonsteamet er noe vi tar på alvor, så vi stoppet filmingen for at etterforskerne kunne gjøre jobbe sin. Vår etterforsker fikk hjelp av flere andre etterforskere, og de er nå ferdige med sitt arbeid.

- Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte, står det i pressemeldingen ifølge US Magazine.

En talsperson for TV-kanalen ABC, som realityserien sendes på, bekrefter at produksjonen fortsetter.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er glade for at etterforskningen nå er over, og med tanke på resultatet vil serien fortsette produksjonen, og sendes på TV i sommer, sa han til samme magasin.

Det er ikke klart hvem som vender tilbake til Mexico.

Fikk sparken

Den omstridte hendelsen involverte deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios. Begge har vært tidligere deltakere av de populære reality-konseptene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen».

Det er fremdeles mye uklarhet i hva som egentlig skjedde, men flere kilder har hevdet at Jackson skal ha forgrepet seg på Olympios mens hun var kraftig beruset.

Olympios har hevdet at hun ser på seg selv som et offer etter hendelsen som skal ha skjedd i et svømmebasseng, mens DeMario Jackson har sagt at han ikke har gjort noe galt.

DeMario Jackson hevder han har blitt urettmessig hengt ut og fått sparken fra sin arbeidsplass etter skandalen.

Også programlederen for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, har gått ut i media og bedt om respekt for deltakernes privatliv.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er flere motstridende detaljer i flere forskjellige medier om hva som skjedde. Det er også mye feilaktig informasjon der ute. Vi anbefaler alle å være tålmodige til etterforskningen er over, het det blant annet i programlederens uttalelse forrige uke.

Det er det amerikanske magasinet Variety som siterer Harrison på uttalelsen.

Han understreket at han valgte å holde tilbake informasjon i uttalelsen sin, av respekt for de involverte i både produksjonen og programmet.

- Jeg vet at vi i vår tidsalder forventer svar med én gang, men akkurat nå er ikke det mulig. Jeg oppfordrer alle til å respektere privatlivet til alle som er involvert i saken, så skal vi informere dere så fort vi kan, forklarte programlederen.

LES OGSÅ: Hertugen av Edinburgh er lagt inn på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer