HYLLET OG SLAKTET: Sharon Stone, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman og Cate Blanchett fikk alle motekjeft etter Oscar-showet. Foto: All over press
HYLLET OG SLAKTET: Sharon Stone, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman og Cate Blanchett fikk alle motekjeft etter Oscar-showet. Foto: All over press Vis mer

Gjenopplev 39 av fjorårets Oscar-kjoler

En så ut som en serviett, en annen som en discokule. Se bildene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Natt til mandag er det igjen klart for Oscar-fest i Hollywood. «The King's Speech» ble den store vinneren, men på den røde løperen var det som vanlig mange som ble både hyllet og slaktet for kjolevalget. Den som fikk mest slakt var Cate Blanchett.

- Hun ser ut som en dekorativ serviett, med en flekk rundt nakken, er den knallharde dommen fra Moviefone.com for kjolen fra Givenchy Haute Couture.

Heller ikke Gwyneth Paltrow slapp unna hetsen. Nettstedet mente hun ser ut som en «sølvkule» i kjolen fra Calvin Klein.

- Det ser bare rart ut nå, skriver nettstedet og mener kjolen passer best inn på 70-tallsdisco og ikke Oscar.

To som ble både hyllet og slaktet på en gang var Scarlett Johansson og Nicole Kidman.

Scarlett kom i en kjole fra Dolce & Gabbana med åpen rygg og gjennomsiktig stoff, som flere mener var for utfordrende for Oscar. Også Nicole Kidman ble omdiskutert med sin overdekorerte kjole fra Christian Dior.

Se alle de store stjernene fra 2011 i bildespesialen nederst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de Oscar-nominerte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer