NYBAKTE FORELDRE: Katie Price, bedre kjent som Jordan, ble kjæreste med Kieran Hayler i desember i fjor. Tre måneder senere giftet de seg og for få dager siden ble foreldre til en liten gutt. Foto: All Over Press
NYBAKTE FORELDRE: Katie Price, bedre kjent som Jordan, ble kjæreste med Kieran Hayler i desember i fjor. Tre måneder senere giftet de seg og for få dager siden ble foreldre til en liten gutt. Foto: All Over PressVis mer

Gjennomgikk mareritt-fødsel åtte uker før termin

- Jeg fikk ikke vite hva barnet min veide eller om det var ok, sier Katie Price.

SEOGHØR.NO: Katie Price (35) ble mamma for fjerde gang sist uke da sønnen Jett Riviera så dagens lys. Men fødselen var alt annet enn en hyggelig opplevelse for glamourmodellen.

Price led av en potensiell livstruende infeksjon som kunne skade hennes ufødte barn, og da babyens hjertefrekvens plutselig falt drastisk ble hun tvunget til å gjennomføre et keisersnitt åtte uker før termin, skriver Daily Mail.

- Jeg gikk gjennom et mareritt. Babyens hjerterytme var veldig lav og plutselig sier sykepleieren at jeg må gjøre meg klar til å føde, forteller hun til the Mirror.

Ektemannen hennes Kieran Hayler (26), som hun giftet seg med i mars, var ute og handlet da det hele skjedde. Så fort han mottok nyheten om at fødselen ville bli satt igang hastet han til sykehuset for å være ved Katies side, men sykepleierne nektet ham å komme inn i fødestua.

- Jeg var i en tilstand som han aldri har sett meg i tidligere. Han må ha trodd at kona hans plutselig hadde blitt gal for jeg gråt mens jeg sa «jeg elsker deg, jeg elsker deg», forteller firebarnsmoren, ifølge Daily Mail.

Den lille gutten veide bare 2, 3 kilo da han ble født, og Katie fikk kun gi sønnen et raskt kyss etter fødselen før han ble tatt fra henne for nærmere undersøkelser.

- Det føltes så urettferdig at Kieran og jeg ikke fikk dele det øyeblikket alle par burde oppleve sammen. Men verst av alt var at jeg ikke fikk vite hva babyen min veide eller om han var ok.

Jett skal være i god form nå, men mens Katie ble utskrevet fra sykehuset fredag, må han trolig bli i opptil tre uker til for overvåking.

I tillegg til sin nyfødte sønn har 35-åringen barna Harvey (11), Junior (8) og Princess (6) fra to tidligere forhold.LES OGSÅ: Peter Andre venter barn med sin 17 år yngre kjæreste