MISS WORLD NESTE?: Hvis Cathrine Karlsen blir en av de to jentene som til slutt vinner, håper hun på å bli sendt til Miss World fremfor Miss Universe. Foto: www.froken.no
MISS WORLD NESTE?: Hvis Cathrine Karlsen blir en av de to jentene som til slutt vinner, håper hun på å bli sendt til Miss World fremfor Miss Universe. Foto: www.froken.noVis mer

Gjenkjennes av fremmede

Cathrine Karlsen blir allerede kjent igjen av kunder. Men stikker hun av med årets Miss World-tittel vil hun garantert være på alles lepper.

Nervøs!


SEHER.NO: Cathrine Karlsen (19) fra Solbergelva er en av 11 heldige jenter som har kjempet seg frem den lange veien til semifinalen.


 - Jeg er mer nervøs nå. Hun jeg skal duellere mot kom på 2. plass i fjorårets konkurranse, sier Cathrine til dt.no.


Jenta 19-åringen sikter til heter Kirby Ann Basken (21). I tillegg til 2. plassen fra Frøken Norge i fjor, er hun også tidligere vinner av Miss Filippinene.


- Så nettopp videoen av meg og Kirby nå. Ble litt små irritert over hvordan jeg snakket. Jeg var nervøs, og det kom frem. Vel, kanskje det bare er jeg som legger merke til det. Håper jeg klarer å sjarmere noen der hjemme ihvertfall, skriver Cathrine i bloggen sin på Frøken Norge sin hjemmeside.


Cathrine beskriver seg selv som ei jente med masse energi, og skriver i profilen sin at hun alltid prøver å være positiv selv om hun har en dårlig dag. Hun liker å møte nye mennesker og forteller til dt.no at hun allerede har blitt gjenkjent av fremmede. 


- Det har skjedd at kunder i butikken der jeg jobber har kjent meg igjen, også har mannen på Seven Eleven gjenkjent meg. Da blir jeg satt ut, sier hun.


Frøken Karlsen er ikke i tvil om at hun ønsker å nå helt til topps i konkurransen, men først må hun danke ut Kirby i fredagens duell kl. 17.25. for så å slå de resterende jentene i den direktesendte finalen neste uke.


- Hvis jeg skulle vinne, vil jeg bli Miss World. Miss Universe blir litt for mye glamour for meg.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).