Gjenforente sønnen med bestemoren

Det ble et sterkt møte da Angelina Jolies sønn besøkte hjemlandet for første gang etter adopsjonen.

PÅ BESØK I HJEMLANDET: Mamma Angelina Jolie holdt godt rundt sin nest eldste sønn, da de tidligere denne måneden besøkte hans hjemland Vietnam. Foto: Reuters
PÅ BESØK I HJEMLANDET: Mamma Angelina Jolie holdt godt rundt sin nest eldste sønn, da de tidligere denne måneden besøkte hans hjemland Vietnam. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernene Angelina Jolie (36) og Brad Pitt (47) har tilsammen seks barn, de biologiske barna Shiloh (5),  tvillingene Knox Leon og Vivienne (3) og de tre adoptivbarna Maddox (10), Zahara (6) og Pax (8).

Se eksklusive bilder i Se og Hør Weekend fredag!

Tidligere denne måneden benyttet stjerneduoen anledningen til å stikke innom Pax' fødeland Vietnam, da de fulgte Brad Pitt på hans promo-turné for sin nye film «Moneyball».

Åtteåringen har ikke vært i sitt hjemland siden han ble adoptert av Angelina i 2007. Men Angelina - som står som eneforsørger fordi vietnamesisk lov ikke tillater ugifte par å adoptere sammen  - hadde enda en overraskelse på lur.

Ifølge Us Weekly hadde hun nemlig bedt Pax' biologiske bestemor, Nhan Dung til å hilse på barnebarenet. Det ble en rørende gjenforening, ifølge bladet.

- Det var et dagsbesøk. Nhan hadde sett fram til det i lang tid, fordi Pax har bodd så lenge i utlandet, sier en kilde nær kvinnen til Us Weekly.

Ifølge Angelina Jolie bruker hun og Brad Pitt mye tid på å lære barna om deres kulturer.

- De lærer om hverandres kulturer i tillegg til å være stolt av sin egen bakgrunn. De sover med hvert sitt flagg over sengen, sa hun tidligere i år til Financial Times.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun lever på 600 kalorier om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer