Gjenforente «Friends»-stjernene på direkten

Jennifer Aniston trodde hun kun skulle delta i et vanlig talkshow...

FRIENDS REUNITED: Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox ble med på en gjenforening i «Venner for livet»-omgivelser hos talkshow-verten Jimmy Kimmel. Foto: Jimmy Kimmel Live
FRIENDS REUNITED: Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox ble med på en gjenforening i «Venner for livet»-omgivelser hos talkshow-verten Jimmy Kimmel. Foto: Jimmy Kimmel Live Vis mer

SEOGHØR.NO: Fans av 90-talls serien «Venner for livet» har drømt om at skuespillerne skal gjenforenes på TV eller film, helt siden siste episode ble vist i 2004.

Og onsdag fikk de drømmen delvis oppfylt, da Jennifer Aniston besøkte talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

Uten forvarsel avbrøt nemlig Jimmy Kimmel intervjuet og tok Jennifer med bak scenen, hvor han hadde rigget opp en autentisk kopi av den berømte leiligheten hun delte med Courteney Cox i «Friends».

- Jeg vil at du skal være med i en scene jeg har skrevet for «Friends», der du er Rachel og jeg er Ross, sa han til jubel fra salen.

Gjenforening

En tydelig overrumplet Aniston ble sporty med på notene, men det tok ikke lang tid før hun igjen fikk hakeslepp.

Inn døren kom nemlig Courteney Cox og Lisa Kudrow - som spilte Monica Geller og Phoebe Buffay.

- Har du dratt Courteney inn i dette også?, sa en himmelfallen Aniston, før TV-stjernene fullførte sketsjen.

Men da Jimmy Kimmel hintet om at de burde følge opp med en kjærlighetsscene mellom Ross og Rachel, fikk han en kald skulder.

90-TALLS STJERNER: Slik så «Friends»-kjøkkenet ut i orignalserien. Foto: TVNorge
90-TALLS STJERNER: Slik så «Friends»-kjøkkenet ut i orignalserien. Foto: TVNorge Vis mer

- Du må nok ha sex med deg selv, Jimmy, sa Aniston til latter fra salen.De mannlige Friends-stjernene David Schwimmer, Matthew Perry og Matt LeBlanc var ikke tilstede under gjenforeningen.

Dette er ikke første gang Jimmy Kimmel får Hollywood-stjernene med på ablegøyer foran skjermen.

Tidligere har han blant annet vakt oppsikt på YouTube med sangen «I've been f**king Ben Affleck» der han fikk med seg superstjerner som Ben Affleck, Brad Pitt og Harrison Ford.

LES OGSÅ: Slik introduserte han datteren for verden