VILL VEST: John Arne Riise (t.h) og Thomas Myhre fyrer løs ved pokerbordet i Las Vegas. Selv om de ble slått ut av turneringen, hadde de det mye moro. Foto: FOTO LOOK INTERNATIONAL
VILL VEST: John Arne Riise (t.h) og Thomas Myhre fyrer løs ved pokerbordet i Las Vegas. Selv om de ble slått ut av turneringen, hadde de det mye moro. Foto: FOTO LOOK INTERNATIONALVis mer

Gjenforent ved pokerbordet

Det er mer enn en neve dollar som står på spill når de tidligere landslagsheltene John Arne Riise og Thomas Myhre setter seg ved samme pokerbord.

SEOGHØR.NO:  I juni kom nyheten om at fotballspiller John Arne Riise (32) hadde signert en samarbeidsavtale med spillselskapet Betsson. 

Etter å ha takket nei til det norske landslaget ser han nå frem til å fokusere på klubblaget Fulham og være ambassadør for Betsson. Med på laget er også tidligere landslagskeeper Thomas Myhre (39).

- Det er et sterkt team og hyggelig å være på lag med Myhre igjen, sier John Arne til Betsson.com

- John Arne er en gledesspreder, så vi kommer til å få mye moro sammen også denne gangen, påpeker Thomas.

Gutta spilte sist sammen med det norske flagget på brystet i 2007.

Vinneren av pokerturneringen stakk av med over fire millioner kroner, men ingen av de tidligere landslagsspillerne nådde helt opp. John Arne endte på 920. plass og slo over 1800 spillere i sin VM-debut, mens Thomas røk ut tidlig.

Mens Thomas reiste uten kone og barn, tok John Arne med forloveden Louise Angelica Markussen (23) på turen til Las Vegas. I løpet av oppholdet ble det en skikkelig opptur for gjengen. De fikk blant annet luftet seg på helikoptertur over storslåtte Grand Canyon. 

LES OGSÅ:   - Du må tørre å bryte reglene