Jesse Metcalfe og Cara Santana:

Gjenforent tre måneder etter den brutte forlovelsen

- Det finnes ikke lykke uten smerte.

SAMMEN IGJEN? Jesse Metcalfe og Cara Santana gjorde det nylig slutt. Her er de to fotografert sammen på et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN? Jesse Metcalfe og Cara Santana gjorde det nylig slutt. Her er de to fotografert sammen på et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom nyheten om at Jesse Metcalfe (41), kjent som den kjekke gartneren i «Frustrerte fruer», og forloveden Cara Santana (35) hadde gjort det slutt.

Duoen hadde da vært kjærester i 13 år, og planla angivelig bryllup etter at Metcalfe fridde til Santana i 2016.

Bruddet skal ha skjedd etter at det dukket opp bilder av 41-åringen i het omfavnelse med ikke én, men to kvinner - på samme dag. Disse ble publisert i Daily Mail, og skal ha blitt tatt dårlig imot av Santana.

Tatt på senga

- Hun hadde på seg forlovelsesringen i går. Hun hadde ingen anelse om at ting ikke var som de skulle være før hun så bildene på nettet i dag. Jeg lover deg, det ble ikke slutt mellom dem før i dag, fortalte en kilde nær Santana til People den gang.

Den angivelige utroskapsskandalen ble kort tid etter underbygget av et innlegg Olivia Culpo (27) delte på sin Instagram-story.

Culpo, som er bestevenninne med 35-åringen, postet nemlig et «Mean Girls»-bilde med teksten «Ikke vær utro. Ingen liker en som er utro». I tillegg delte hun også et bilde av Macaulay Culkin (39) med en børse fra «Hjemme Alene». Sammen med bildet skrev hun «når noen opprører min bestevenn», og tagget Cara Santanas Instagram-konto.

Nå, tre måneder etter bruddet, ble derimot eksene observert sammen igjen, melder People, som også har publisert bilder av duoen.

Kryptisk melding

Paret ble sett på spasertur i Los Angeles i helgen mens de gjorde ærend. Nettstedet skriver at det er uklart om de to er i karantene sammen, men at Santana hadde på seg beskyttende hansker på turen.

PÅ RUSLETUR: Her er Cara og Jesse gjenforent i Beverly Hills i Los Angeles. Duoen skal ha kjøpt en kartong med røyk før de gikk hjem sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
PÅ RUSLETUR: Her er Cara og Jesse gjenforent i Beverly Hills i Los Angeles. Duoen skal ha kjøpt en kartong med røyk før de gikk hjem sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jesse og Cara ble også sett sammen på en bensinstasjon tidligere denne måneden, ifølge People.

Søndag la Metcalfe ut et bilde av seg selv på sin private Instagram-profil, med en noe kryptisk melding:

«Det finnes ikke lys uten skygge, akkurat som at det ikke finnes lykke uten smerte», skrev han.

Det var altså i august for fire år siden at Hollywood-stjernen fridde til Santana, som jobber som skuespiller og moteblogger.

Paret hadde allerede vært sammen i mange år da Metcalfe gikk ned på kne mens de feiret bursdagen hennes på en båttur på Hudson River i New York.

- Det tok sin tid, men vi kunne ikke vært lykkeligere, sa han den gang til Us Weekly.

TV-PROFIL: Jesse Metcalfe er best kjent for rollen som den kjekke gartneren, John Rowland, som spilte elskeren til Gabrielle Solis (Eva Longoria) i «Frustrerte fruer». Foto: NTB Scanpix
TV-PROFIL: Jesse Metcalfe er best kjent for rollen som den kjekke gartneren, John Rowland, som spilte elskeren til Gabrielle Solis (Eva Longoria) i «Frustrerte fruer». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke kjærlighet ved første blikk

Allerede i 2012 svirret ryktene om at Jesse hadde fridd til Cara, men to år etter avviste han at det stemte.

- Vet dere hva, jeg er ikke forlovet. Det er en misforståelse. Jeg sverger, sa han den gang, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Det vil ikke si at vi ikke kommer til å bli forlovet eller at vi ikke kommer til å gifte oss. Det virker som det går i den retningen, men ikke ennå.

Året etter avslørte Jesse at det ikke var kjærlighet ved første blikk for dem:

- Det tok sin tid før vi forelsket oss, men jeg tror det er best i et forhold. Jeg tror at dersom det skjer for fort, dabber det også fort av. Det gikk langsomt og stabilt, sa han ifølge Us Weekly.

KJÆRESTER: Omid og Iselin har hatt hatt en fin tone lenge på «Love Island», men nå vil Omid ta det et steg videre, og spør om de skal bli kjærester. Vis mer

LES OGSÅ: - Har funnet tonen med snowboard-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer