Kathrine Sørland og Andreas Holck:

Gjenforent tre år etter bruddet

Har funnet tilbake til hverandre.

FANT TILBAKE: I tirsdagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck har flyttet sammen igjen. Her er de avbildet i 2017. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FANT TILBAKE: I tirsdagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck har flyttet sammen igjen. Her er de avbildet i 2017. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I september 2018 kom nyheten om at Kathrine Sørland (41) og Andreas Holck (49) hadde flyttet fra hverandre etter 12 års ekteskap.

Duoen giftet seg 1. juli 2006 i Stavanger Domkirke, og to år senere kom sønnen Leon til verden. Den tidligere «Top Model»-programlederen har tidligere beskrevet vielsen som sitt livs lykkeligste øyeblikk:

- Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

I 2018 var det som nevnt spikeren i kista for ekteskapet.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, uttalte Sørland overfor Se og Hør den gang.

GJENFORENT: Tre år etter skilsmissen har Andreas Holck flyttet inn til Kathrine Sørland igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GJENFORENT: Tre år etter skilsmissen har Andreas Holck flyttet inn til Kathrine Sørland igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Flyttet sammen igjen

Nå har imidlertid eksparet blitt gjenforent etter tre år. Det kommer frem i tirsdagens utgave av Se og Hør.

- Andreas har flyttet hjem igjen, og det er utrolig hyggelig å se at de igjen er blitt et par, røper venner av paret til Se og Hør.

AVSLØRING: I tirsdagens Se og Hør avsløres det at Kathrine Sørland og Andreas Holch er sammen igjen. Foto: Faksimile
AVSLØRING: I tirsdagens Se og Hør avsløres det at Kathrine Sørland og Andreas Holch er sammen igjen. Foto: Faksimile Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Kathrine Sørland som ikke ønsker å kommentere saken.

Kathrine Sørland og Andreas Holck forlovet seg bare tre uker etter at de ble kjærester. Sørland har selv innrømmet at hun ikke syntes dette var kort tid, med tanke på tiden hun brukte på å falle for ham.

- Jeg tror på kjærlighet ved første blikk. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare å se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, sa hun til Se og Hør i 2015.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Slo tilbake mot ryktene

Som nevnt var det i 2018 at paret, som nå har funnet tilbake til hverandre, gikk hver til sitt. Sørland har tidligere snakket åpent om bruddet, blant annet i et intervju med KK. Der tok hun også et oppgjør med ryktene om at utroskap var årsaken til det daværende bruddet.

- Det var ikke snakk om noe utroskap, påpekte Sørland overfor KK, og understreket at det var andre årsaker som førte til at de gikk hver til sitt.

Overfor Se og Hør i 2019 la hun heller ikke skjul på at det var en tøff omstilling. Hun la imidlertid vekt på at fokuset lå på deres felles sønn.

- Foreldrene hans bor i kort avstand til hverandre, og det er viktig for oss at han er en så normal hverdag som mulig, var blant det hun sa.

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer

- Kroppen sa bare stopp

Ekteskapsbruddet ble også et tema i Sørlands bok «Du skal ikke tro at du er noe», som ble gitt ut i fjor.

- Kroppen sa bare stopp. Jeg hadde gjennomgått en separasjon, jeg var utslitt og jeg orket ikke mer. Når man er så vant til å stråle, og har gjort det hele karrieren, er fallhøyden stor når man ikke klarer det lengre, var blant det hun uttalte i et intervju med Se og Hør i fjor.

Boken skapte store overskrifter og inneholdt blant annet åpenhjertige avsløringer om at Sørland hadde misbrukt piller, hatt spiseforstyrrelser og gått på en psykisk smell.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent for datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer