Kathrine Sørland og Andreas Holck:

Gjenforent tre år etter bruddet

Har funnet tilbake til hverandre.

FANT TILBAKE: I tirsdagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck har flyttet sammen igjen. Her er de avbildet i 2017. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FANT TILBAKE: I tirsdagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck har flyttet sammen igjen. Her er de avbildet i 2017. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I september 2018 kom nyheten om at Kathrine Sørland (41) og Andreas Holck (49) hadde flyttet fra hverandre etter 12 års ekteskap.

Duoen giftet seg 1. juli 2006 i Stavanger Domkirke, og to år senere kom sønnen Leon til verden. Den tidligere «Top Model»-programlederen har tidligere beskrevet vielsen som sitt livs lykkeligste øyeblikk:

- Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

I 2018 var det som nevnt spikeren i kista for ekteskapet.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, uttalte Sørland overfor Se og Hør den gang.

Flyttet sammen igjen

Nå har imidlertid eksparet blitt gjenforent etter tre år. Det kommer frem i tirsdagens utgave av Se og Hør.

- Andreas har flyttet hjem igjen, og det er utrolig hyggelig å se at de igjen er blitt et par, røper venner av paret til Se og Hør.

Se og Hør har vært i kontakt med Kathrine Sørland som ikke ønsker å kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer