Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Gjenforent to måneder etter bruddet

Prøvde å overvinne den dårlige stemningen på datterens ettårsfeiring.

SAMMEN I BURSDAG: Khloé og Tristan har vært i hardt vær den siste tiden. Søndag møttes de under feiringen av datteren Trues ettårsdag. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I BURSDAG: Khloé og Tristan har vært i hardt vær den siste tiden. Søndag møttes de under feiringen av datteren Trues ettårsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredag 12. april var det ett år siden realitystjernen Khloé Kardashian (34) og basketball-proffen Tristan Thompson (28) ble foreldre til True (1). Ettårsdagen til den lille hjerteknuseren ble feiret i kjent Kardahsian-stil på søndag - og da ble det naturligvis ikke holdt tilbake på noe som helst.

På historiefunksjonen på sin Instagram-konto har Khloé delt en rekke bilder og videosnutter fra feiringen med følgerne sine. På klippene kan man blant annet se Khloé gå rundt i et hav av ballonger med den lille datteren på armen.

Det er imidlertid ikke bare den svært grandiose bursdagsfeiringen som har vekket oppsikt på realitystjernens Instagram-konto. På en av snuttene kan man nemlig se bursdagsbarnets far, Tristan Thompson, komme gående mot Khloé som holder datteren deres på armen.

PONNI: Her er True og mamma Khloé i feiringen på søndag. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
PONNI: Her er True og mamma Khloé i feiringen på søndag. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer

Dette er nemlig første gang han og Khloé viser seg sammen siden de gjorde det slutt for et par måneder siden, etter den mye omtalte utroskapsskandalen hvor Thompson hadde vært utro med Jordyn Woods (21).

For øvrig ble et megetsigende øyeblikk mellom de to eksene foreviget på Khloés Instagram-story under bursdagsfesten. Blikket ettbarnsmoren sender i retning av Tristan når han kommer bort for å holde datteren, er det best å se selv:

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer
SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Matchende kjoler

Khloé og den ett år gamle datteren hadde kledd seg i matchende blå kjoler som designeren August Getty hadde designet spesielt for anledningen. Den luksuriøse fødselsdagsfeiringen ble holdt i huset og hagen til Khloés hjem i Los Angeles.

TRUE: Det var ingen tvil om hvem som skulle feires i går. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
TRUE: Det var ingen tvil om hvem som skulle feires i går. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer
OVERRASKET: Khloé virker overrasket når Tristan (til venstre i bildet) kommer gående. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
OVERRASKET: Khloé virker overrasket når Tristan (til venstre i bildet) kommer gående. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer

Den ekstravagante feiringen hadde dusrosa og blått som temafarger, og inneholdt blant annet iskremmaskin, godteristasjoner og såpebobler. En røykmaskin var også på plass, og på Khloés Instagram-konto kan man se henne og datteren bevege seg gjennom røyken.

At Kardashian-familien ikke holder tilbake på bursdagskruttet, er det liten tvil om. I lille Trues ettårsdag befant det seg nemlig også flere søte ponnier - til stor glede for gjestene som kunne kose med de små dyrene.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

I tillegg bugnet det av godteri og andre søtsaker, i tillegg til hundrevis av donuts med bilde av Trues ansikt på. I bursdagen var det også tusenvis av ballonger i ulike farger og fasonger.

Pappa Tristan har også delt en liten videosnutt fra festen på Instagram, der han holder datteren på armen.

Instagram-kappløp

Til stede i bursdagen var selvsagt også Kim Kardashian (38) med døtrene North West og Chicago West, i tillegg til Kourtney Kardashian (39). Også halvsøster Kylie Jenner (21) og «momager» Kris Jenner (63) har delt hver sin Instagram-story fra feiringen.

I anledning Trues bursdag har foreldrene også delt bilder på Instagram for å gratulere datteren med dagen. Først ut var Tristan som publiserte en søt bildeserie, som blant annet inneholdt et søtt bilde hvor han holder datteren over hodet.

Tristan pleier til vanlig ikke å legge ut familiebilder på Instagram, men gjorde altså denne gangen et unntak.

- Jenta mi er ett år i dag. Tiden går så fort, men jeg elsker hvert minutt, skriver han blant annet.

Kort tid etter - bare ti minutter - kom imidlertid Trues mor også på banen - og svarte med å legge ut en hel bildeserie der datteren er omringet av flotte ballonger på sin store dag.

- Gratulerer, min søte True. Du er min ultimate kjærlighet. Jeg er beæret og så takknemlig for å være moren din. I dag og til evigheten, jeg elsker deg! skrev Khloé til bildene.

Cosmopolitan fremhever for øvrig at Tristan kun la ut bilder av datteren av noe eldre dato, i motsetning til Khloé . Dette ifølge en oppmerksom Instagram-bruker.

Selv om Khloés bildeserie i anledning datterens ettårsdag har fått nesten fem millioner likerklikk i skrivende stund, er det flere som kommenterer at alle de vakre ballongene langt fra er miljøvennlige. Kritiske følgere påpeker at stjernen burde gjort et mer miljøbevisst valg til markeringen.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Turbulent tid

Det har gått to måneder siden bruddet mellom Khloé og Tristan ble kjent, etter den svært mye omtalte utroskapsskandalen. Det var i slutten av februar at nyheten sprakk om at Tristan hadde vært utro enda en gang mot Khloé.

Søndag 17. februar skal nemlig Tristan Thompson (27) ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Kort tid etter meldte flere amerikanske medier også at realityparet hadde gått hver til sitt - bare ti måneder etter at deres lille datter True kom til verden.

Det er imidlertid ikke første gang NBA-stjernen Tristan Thompson skal ha vært utro mot sin kjære Khloé. Han er kjent for å være notorisk utro, noe som har skapt stadige utfordringer for kjærlighetsforholdet deres.

Tristan sto for en av fjorårets største utroskapsskandaler da nyheten sprakk om at han hadde vært utro like før datteren kom til verden i april.

Den gang dukket flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner opp i medier som Daily Mail og TMZ. I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så god på kjærlighet