GJENFORENES PÅ SCENEN: Øivind Blunck og eks-kona Guri Schanke spiller mann og kone i en ny oppsetning av teaterstykket «Jeppe på Bjerget».
GJENFORENES PÅ SCENEN: Øivind Blunck og eks-kona Guri Schanke spiller mann og kone i en ny oppsetning av teaterstykket «Jeppe på Bjerget».Vis mer

Gjenforent på scenen seks år etter bruddet

- At vi har vært ektepar, er lagt bak oss – men det er fint å være sammen på scenen igjen.

SEOGHØR.NO: De to skuespillerne Guri Schanke (52) og Øivind Blunck (63) spiller ifølge Dagbladet mann og kone i en ny oppsetning av teaterforestillingen «Jeppe på berget» som skal turnere rundt i Norge før jul.

Blunck og Schanke var gift også privat, men gikk fra hverandre i 2008.

Nå samarbeider de på en scene for første gang siden 1990.

- Vi har det veldig gøy på jobb. At vi har vært ektepar, er lagt bak oss – men det er fint å være sammen på scenen igjen, sier Øivind Blunck til Dagbladet.

VETERAN: Øivind Blunck har flere ganger tidligere spilt hovedrollen som Jeppe. Her er han fra en tidligere oppsetning.
VETERAN: Øivind Blunck har flere ganger tidligere spilt hovedrollen som Jeppe. Her er han fra en tidligere oppsetning. Vis mer

Også Øyvinds datter Christel, fra et tidligere forhold, er med i forestillingen.

Samarbeider godt

– Ja, datteren min, Christel Blunck, er også med. Hun spiller i ensemblet. Hun er 32 år og har danse-, musikal og teaterutdannelse og erfaring, sier Øivind til Dagbladet.

Schanke og Blunck har sønnene Ludvig (15) og Edvard (20) sammen.

I fjor sa Øivind til Se og Hør at han og Guri er meget gode venner.

- Vi har et kjempegodt forhold. Guri og jeg er veldig gode venner, og samarbeider bra. Hun bor jo rett i nærheten av meg. Det er praktisk på alle måter, og dette året var vi i juleselskap hos hverandre!

- Guri er jo en veldig god mor for våre to gutter, sa han åpenhjertig.

LES OGSÅ: - Vi har et kjempegodt forhold