Michael Douglas beskytter eldstesønnen:

Gjenforent med sønnen i skjul

Michael Douglas vil gjøre alt for å holde sin førstefødte unna fengsel.

Publisert

(Seoghør.no): Skuespillerveteran Michael Douglas (72) har lenge hatt et anstrengt forhold til sønnen Cameron (38). I 2010 ble eldstesønnen dømt til fem år i fengsel, for salg av narkotika. Senere ble straffen forlenget, da han ruset seg bak murene.

I fjor slapp han endelig ut av fengselet, og pappa Michael skal være fast bestemt på å reparere forholdet deres. Likevel har de holdt en svært lav profil offentlig, og «Basic Instinct»-stjernen møter nesten bare Cameron i skjul.

SAMMEN IGJEN: Etter at Michael Douglas' sønn Cameron slapp ut av fengsel i fjor, har far og sønn stadig møttes i skjul. Her gjorde de et unntak, under et besøk til Michaels far Kirk Douglas. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Etter at Michael Douglas' sønn Cameron slapp ut av fengsel i fjor, har far og sønn stadig møttes i skjul. Her gjorde de et unntak, under et besøk til Michaels far Kirk Douglas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble tatt med marijuana

Nylig gjorde de derimot et unntak, da de besøkte Michaels far, Kirk Douglas, i Beverly Hills. Cameron skal være veldig glad for at han nå kan besøke bestefaren, som i fjor høst fylte 100 år!

Far og sønn nøt en bedre lunsj i rikmannsstrøket, før de tilbrakte ettermiddagen med 100-åringen.

KOMMET NÆRMERE: Forholdet mellom Michael og Cameron skal ha gått fra kjølig til varmt og nært etter at Cameron slapp ut. Foto: NTB Scanpix
KOMMET NÆRMERE: Forholdet mellom Michael og Cameron skal ha gått fra kjølig til varmt og nært etter at Cameron slapp ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cameron er nå ute på prøvetid. Nylig så det mørkt ut da han ble tatt med marijuana i blodet, men han skal ha sluppet unna med en advarsel.

Drapsforsøk i fengsel

38-åringen er nok ikke lysten på mer tid i fengsel. Under rettssaken tystet han nemlig på sjefene i et narkotikakartell, noe som førte til at de ønsket ham død.

Narkosjefene lovet 800 000 kroner til de som drepte Douglas' sønn, noe som førte til et massivt slagsmål. Cameron slapp unna med livet i behold, men brakk et ben og en finger.

Michael tar skylden

Michael Douglas har fortalt at han var en «dårlig far» for Cameron, og tilbrakte all sin tid med å spille inn filmer.

FAMILIEKJÆR: Sammen med kona Catherine Zeta-Jones har Michael barna Dylan og Carys. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEKJÆR: Sammen med kona Catherine Zeta-Jones har Michael barna Dylan og Carys. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Cameron har vært narkoman hele livet. Fengsel kan være positivt for ham, ellers hadde han tatt en overdose eller blitt drept. Nå har han sjansen til å starte et nytt liv, har Douglas sagt ifølge Daily Mail.

Han fikk sønnen med eks-kona Diandra Luker (61). Sammen med kona Catherine Zeta-Jones (47), gjør Michael nå alt han kan for at Cameron holder seg på matta.

– Han har gjort det til sin store oppgave i livet å gi sønnen hundre prosent støtte, sier en kilde til National Enquirer.

Michael og Catherine har sønnen Dylan (16) og datteren Carys (14) sammen.

Følger med på sønnen

Etter at Cameron i fjor slapp ut, skal Michael ha ordnet en leilighet til ham i New York. Han skal også ha skaffet ham en jobb i et produksjonsselskap.

– Michael har bedt alle sine kontakter i bransjen passe på at Cameron har det bra og han ringer ham flere ganger hver eneste dag. Han gjør hva som helst for å hjelpe ham, fortsetter kilden.

Den åpenhjertige filmstjernen har aldri lagt skjul på at sønnens fengselsopphold - og ikke minst tid på isolat - har preget ham sterkt.

FØR FENGSELSOPPHOLDET: Her er far og sønn fotografert i 2009. Michael har alltid visst at Cameron slet med rusproblemer, og fryktet at det skulle ta livet av ham. Foto: NTB Scanpix
FØR FENGSELSOPPHOLDET: Her er far og sønn fotografert i 2009. Michael har alltid visst at Cameron slet med rusproblemer, og fryktet at det skulle ta livet av ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da «Farlig begjær»-stjernen mottok prisen for beste mannlige skuespiller i 2013, fortalte han at han den gang ikke hadde møtt sønnen sin på ett år.

- Sønnen min har nå sittet isolert i nesten to år, og nå nylig fikk jeg høre at jeg ikke kan få treffe ham før om to nye år. Det har gått over ett år nå og jeg begynner å tvile på systemet. Først og fremst er jeg skuffet over sønnen min, men jeg har nå kommet til et punkt der jeg er skuffet over systemet, raste Michael i talen, ifølge Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: Michael Douglas åpner seg om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer