Gjenforent med sønnen etter 31 år

Den norske Hollywoodfruen Tova Borgnine måtte adoptere bort babyen sin.

GJENFORENT MED SØNNEN: «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen Tova Borgnine ble gjenforent med sønnen etter 31 år. Her med ektemannen, Oscar-vinner Ernest Borgnine.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
GJENFORENT MED SØNNEN: «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen Tova Borgnine ble gjenforent med sønnen etter 31 år. Her med ektemannen, Oscar-vinner Ernest Borgnine. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Norske Tova Borgnine (67) er en av stjernene i TVNorges nye suksess-serie «Ja, vi elsker Hollywood».

67-åringen, som emigrerte til USA med sin mor som liten pike, er en fremgangsrik forretningskvinne i LA og selger parfyme, hudkremer og smykker for flere millioner kroner hvert eneste år. Overfor Her og Nå avslører imidlertid Borgnine at livet hennes ikke alltid har vært like enkelt.

Som 19-åring skapte hun nemlig skandale da hun ble gravid med sin gifte elsker Lou. Og etter å ha fått råd fra sine foreldre bestemte hun seg for adoptere bort sin lille sønn, som hun kalte «Bjørn».

- Det ble en skandale! Mamma var sjokkert og stefaren min ville at barnet skulle sendes til et barnehjem i Oslo. Vi ble enige om å adoptere bort den kjære babyen jeg gikk med i magen, sier Tova til Her og Nå.

Syv år etter fødselen giftet Hollywoodfruen seg tilslutt med Lou, men ekteskapet tok slutt etter kun tre år. I 1972 giftet hun seg så med den verdensberømte skuespilleren og Oscar-vinneren Ernest Borgnine, men hun klarte aldri å glemme sin tapte sønn. 

Det var Ernest som tilslutt bestemte at det var på tide at kona ble gjenforent med «Bjørn», og leide inn en privatdetektiv for å finne han.


I 1992 greide detektiven tilslutt å spore opp «Bjørns» adoptivforeldre, og Tova ble da gjenforent med sønnen, som nå heter David Johnson (48), etter 31 år.

- Livet mitt ble aldri komplett uten denne unge mannen, sier Tova til Her og Nå.

«Ja, vi elsker Hollywood» går på TVNorge onsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Norges ukjente stjerne