«Farmen»-Rob:

Gjenforent med moren etter fem år

Den profilerte «Farmen»-deltakeren hadde ikke sett moren på godt og vel fem år. Så sto hun plutselig i stua hjemme i Bergen.

OVERRASKELSE: «Farmen»-Robert fikk seg en skikkelig overraskelse da hans ene datter dro frem årets julegave. Vis mer
Publisert

- Akkurat nå er jeg og mamma ute på julegaveshopping. Vi går ned «Memory Lane», sier TikTok-stjerne og «Farmen»-deltaker Robert Michael Scott (54) til Se og Hør.

Mot slutten av forrige uke fikk han seg nemlig en overraskelse han sjelden har opplevd maken til. Hele familien satt samlet i stua da Roberts yngste datter Julia (21) røpet at faren allerede nå skulle få årets første julegave. Før han visste ordet av det sto moren Sissy (78) i stua.

EXIT: Det var Gunnar Svingen og Robert Scott som møttes til tvekamp i «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Helt episk

I all hemmelighet hadde Sissy tatt seg fra Boston i USA til Bergen - godt hjulpet av nettopp Julia. Dermed fikk han igjen gitt ikke bare én, men utallige klemmer, til sin kjære mor - som han sist så for drøyt fem år siden.

- Det var helt episk. En fantastisk følelse, og jeg visste ingenting om det! Jeg har prøvd å overtale henne til å komme flere ganger de siste årene, men det har ikke latt seg gjøre. Hun er redd for å reise for langt på grunn av en litt dårlig helse, forteller Robert Michael Scott til Se og Hør, før han fortsetter:

- Da hun steg inn den døren... For meg var dette større enn om det hadde vært Justin Bieber. Det eneste dumme med det, er at jeg aldri noensinne vil få en like fin julegave igjen.

SE, SÅ BLIDE: Robert Michael Scott og mamma Sissy skal nyte julen sammen med resten av familien på Vestlandet. Foto: Privat
SE, SÅ BLIDE: Robert Michael Scott og mamma Sissy skal nyte julen sammen med resten av familien på Vestlandet. Foto: Privat Vis mer

- Jeg elsker ham

Ifølge 54-åringen blir moren værende til langt over jul. Først 6. eller 7. januar reiser hun tilbake til Boston.

Sissy selv legger overfor Se og Hør ikke skjul på at også hun syntes det var stort å igjen få se sin sønn og hele familien hans.

HER SKJER DET: «Farmen»-Robert lot seg sjokkere av overraskelsen han fikk rett før helgen forrige uke. Foto: Privat
HER SKJER DET: «Farmen»-Robert lot seg sjokkere av overraskelsen han fikk rett før helgen forrige uke. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har det utrolig fint her i Bergen, og er så glad for å se dem alle igjen. Og han ble jo så overrasket, for han visste jo ikke at jeg kom, sier hun, før «Farmen»-profilen humoristisk legger til:

- Nå bare koser vi oss. Og praten går i ett, for tro det eller ei: Mamma prater faktisk mer enn meg.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Mamma Sissy har også rukket å få med seg noe av det det sønnen har levert på TV i «Farmen» i høst.

- Ja, jeg har sett litt. Det er jo jeg som har skapt dette «monsteret». Men han er mitt lille «monster», og jeg elsker ham, sier hun og ler.

Trodde han drømte

Ifølge den norsk-amerikanske bussjåføren har besøket vært planlagt «bak hans rygg» i tre eller fire måneder. Og da Julia ba familien samles i stua, var pappa Rob helt sikker på at datteren hadde redigert sammen en video av høydepunkter fra 2021 - og at det var den de skulle se i fellesskap.

Men han tok altså helt feil.

KLEMTE HARDT: Det finnes liten tvil om at Robert har et svært nært forhold til sin kjære mamma. Foto: Privat
KLEMTE HARDT: Det finnes liten tvil om at Robert har et svært nært forhold til sin kjære mamma. Foto: Privat Vis mer

- Jeg ville sikkert begynt å gråte av det også, men da mamma kom inn ble jeg rett og slett sjokkert. De første fire, fem sekundene føltes det som at jeg drømte, bedyrer han.

Robert Michael Scott er gift med kona Beate, og har i tillegg til Julia barna Christopher og Michelle.

Dette er langt fra første gang Sissy besøker Bergen, hun har nemlig vært til stede i alle de tre barnas konfirmasjoner - sist da Julia gikk inn i de voksnes rekker for drøyt fem år siden.

LES OGSÅ: Ble historisk:- Følte meg alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer