SAMMEN IGJEN: Ashley Judd og Dario Franchitti skal ha funnet tilbake til hverandre etter at Dario ble skadet i en dramatisk bilulykke. Foto: FameFlynet
SAMMEN IGJEN: Ashley Judd og Dario Franchitti skal ha funnet tilbake til hverandre etter at Dario ble skadet i en dramatisk bilulykke. Foto: FameFlynetVis mer

Gjenforent med ektemannen etter bilulykke

Ashley Judd skyntet seg til ektemannens side etter dramatisk ulykke.

SEOGHØR.NO: På søndag ble Nascar-stjernen Dario Franchitti (40) hardt skadet i en dramatisk bilulykke under Houston Grand Prix.

Franchitti er gift med filmstjernen Ashley Judd (44), og paret gikk fra hverandre i januar. Men da Judd hørte om ulykken dro hun sporenstreks til Houston for å være ved Darios side, og de to skal nå ha funnet tilbake til hverandre.

DRAMATISK ULYKKE: Søndag krasjet Dario Franchitti under et billøp i Houston. Foto: FameFlynet
DRAMATISK ULYKKE: Søndag krasjet Dario Franchitti under et billøp i Houston. Foto: FameFlynet Vis mer

- Noe godt har allerede kommet fra den tragiske ulykken. Det har brakt Dario og Ashley sammen igjen, sier en kilde nær Judd til The National Enquirer.

Ashley og Dario har vært gift i 11 år. Franchitti knuste to ryggvirvler, forstuet høyre ankel og fikk hjernrystelse etter at bilen han satt i krasjet inn i et gjerde.

- De elsker hverandre veldig høyt og Ashley var fra seg da hun hørte om Darios ulykke. Hun hadde tårer i øynene og ba til Gud om at han skulle overleve.

LES OGSÅ: Fullstendig krise etter 12 år