Reese Witherspoon:

Gjenforent med eksmannen

«Du lyser opp hjertene våre», skriver stjernen.

DEN GANG DA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon har tilsynelatende bevart vennskapet etter skilsmissen. Her sammen i 2006. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
DEN GANG DA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon har tilsynelatende bevart vennskapet etter skilsmissen. Her sammen i 2006. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert

I dag er den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (46) gift med Jim Toth (51), som hun har sønnen Tennessee James (9) med.

Ekteskapet med Toth, som ble inngått i 2011, er Hollywood-stjernens andre ekteskap. Fra 1999 til 2008 var hun nemlig gift med Ryan Phillippe (47), som hun fikk barna Ava Elizabeth (22) og Deacon Reese (18) med.

Vi har sett flere ganger tidligere at skilsmisser, også i Hollywood, ikke ender særlig pent. Det er imidlertid ikke tilfellet for «Lovlig blond»-stjernen og eksmannen. Den dag i dag ser det nemlig ut til at familien har gjort alt i sin makt for å komme godt overens etter bruddet, til tross for det evige paparazzi-jaget.

Stolte foreldre

Torsdag delte 46-åringen flere bilder med sine 28 millioner følgere på Instagram, hvor man ser henne posere med blant andre eksmannen.

Anledningen er at deres felles sønn Deacon er ferdig på videregående.

«Gratulerer til Deacon som er ferdig med videregående. Er så stolt av den omtenksomme, talentfulle, snille og generøse unge mannen du er blitt. Du lyser opp hjertene våre og gjør oss stolte hver dag. Vi elsker deg», skriver Reese til bilder av sønnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer