Reese Witherspoon:

Gjenforent med eksmannen

«Du lyser opp hjertene våre», skriver stjernen.

DEN GANG DA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon har tilsynelatende bevart vennskapet etter skilsmissen. Her sammen i 2006. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
DEN GANG DA: Ryan Phillippe og Reese Witherspoon har tilsynelatende bevart vennskapet etter skilsmissen. Her sammen i 2006. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert

I dag er den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (46) gift med Jim Toth (51), som hun har sønnen Tennessee James (9) med.

Ekteskapet med Toth, som ble inngått i 2011, er Hollywood-stjernens andre ekteskap. Fra 1999 til 2008 var hun nemlig gift med Ryan Phillippe (47), som hun fikk barna Ava Elizabeth (22) og Deacon Reese (18) med.

Vi har sett flere ganger tidligere at skilsmisser, også i Hollywood, ikke ender særlig pent. Det er imidlertid ikke tilfellet for «Lovlig blond»-stjernen og eksmannen. Den dag i dag ser det nemlig ut til at familien har gjort alt i sin makt for å komme godt overens etter bruddet, til tross for det evige paparazzi-jaget.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Stolte foreldre

Torsdag delte 46-åringen flere bilder med sine 28 millioner følgere på Instagram, hvor man ser henne posere med blant andre eksmannen.

Anledningen er at deres felles sønn Deacon er ferdig på videregående.

«Gratulerer til Deacon som er ferdig med videregående. Er så stolt av den omtenksomme, talentfulle, snille og generøse unge mannen du er blitt. Du lyser opp hjertene våre og gjør oss stolte hver dag. Vi elsker deg», skriver Reese til bilder av sønnen.

Det er i samme kamerarull hun har delt bilde av seg selv, sønnen og eksmannen.

Ryan har også delt et lignende bilde på sin profil.

Møttes igjen

Dette er imidlertid ikke første gang eksparet har blitt gjenforent for barnas skyld. Det gjorde de blant annet også høsten for halvannet år siden.

Den gang feiret de sønnens bursdag sammen, noe flere utenlandske medier bet seg merke i.

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av dattera på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

I løpet av de siste årene har både «The Morning Show»-stjernen og eksmannen lettet på sløret om hvordan de har fått hverdagen til å gå opp etter skilsmissen, og hvordan de samarbeider om sine felles barn.

- Du kommer til et punkt som skilte foreldre, som hvilke som helst foreldre, hvor du ikke setter deg selv først lenger, sa Phillippe til ET Online i 2016.

LES OGSÅ: - Du blir bare deiligere og deiligere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer