Jennifer Lopez og Marc Anthony:

Gjenforent med eksmannen

Var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre.

GODT VENNSKAP: Mye later til at Jennifer Lopez og eksmannen Marc Anthony har et fungerende forhold selv etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
GODT VENNSKAP: Mye later til at Jennifer Lopez og eksmannen Marc Anthony har et fungerende forhold selv etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (49) og Marc Anthony (50) var et av Hollywoods heteste par før de etter ti år som mann og kone gikk hver til sitt i 2014.

Bruddet slo ned som lyn fra klar himmel, men siden den gang har begge to gått videre med hver sine forhold. Lopez er i dag lykkelig forelsket i sin nye flamme, Alex Rodriguez (43), mens Anthony både har blitt gift og skilt seg på nytt siden bruddet med 49-åringen.

Lopez og Anthony fikk tvillingene Maximilian og Emme (10) sammen, og har tilsynelatende et fungerende samarbeid om deres felles barn i dag.

I hvert fall om vi skal tro de nye bildene som har dukket opp av de to eksene, hvor de både smiler og ler, og ikke minst gir hverandre en varm klem.

Sammen med tvillingene sine ser det ut til at duoen trives i hverandres lag, og barna ser heller ikke særlig brydd ut over at foreldrene tilbringer tid sammen - rettere sagt ser det ut til at de fire storkoser seg.

PAPPAS JENTE: Familieidyllen var absolutt til stede da de to eksene møttes denne uka. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS JENTE: Familieidyllen var absolutt til stede da de to eksene møttes denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er jenta mi

Ved flere anledninger har duoen avslørt hvorfor de valgte å beholde vennskapet. For mens Hollywood stadig pumper ut «stygge skilsmisser» og «bitre brudd», har Anthony og Lopez gitt uttrykk for at de fortsatt har et nært forhold, både profesjonelt og privat.

- For å komme overens med en kvinne, må man skilles, har Anthony uttalt i et tidligere intervju med underholdningskanalen Extra.

Med den noe uortodokse påstanden refererte Anthony til nettopp Jennifer Lopez, som artisten, ifølge ham selv, har et bedre forhold til enn noen gang.

- Vi har jo hengt sammen fra dag én. Hun er jenta mi, og kommer alltid til være en del av livet mitt, sa han.

BEVARTE VENNSKAPET: Både Jennifer og Marc har flere ganger uttalt hvor viktige de er for hverandre. Det viste de også tydelig her. Foto: NTB Scanpix
BEVARTE VENNSKAPET: Både Jennifer og Marc har flere ganger uttalt hvor viktige de er for hverandre. Det viste de også tydelig her. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Lopez har uttalt hvor viktig eksmannen er for henne.

- Jeg og Marc er bestevenner. Vennskapet har blitt enda sterkere etter at vi begynte å jobbe sammen, sa hun, ifølge US Weekly.

At de begge har gått videre «uten» hverandre ser imidlertid ikke ut til å påvirke noen av dem.

I snart to år har Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez vært kjærester, og kjærligheten mellom dem - og resten av familien - fortsetter stadig å blomstre.

- Vi elsker hverandre og vi elsker livet vårt sammen. Det spennende med kjærligheten vår er at vi begge er veldig klar over hvor heldige vi er som har funnet hverandre, fortalte skjønnheten i et intervju med People.

Saken fortsetter nedenfor.

Ny familie

Det er ofte vanskelig for barn når foreldre finner nye partnere, og da duoen forelsket seg og innså at de ønsket å satse på hverandre, var det svært viktig at ungene deres skulle føle seg komfortable med forholdet.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max fra ekteskapet med Marc Anthony, så har Rodriguez døtrene Natasha (14) og Ella (10) med sin eks-kone, Cynthia Scurtis (45).

Til deres store glede gikk det over all forventning å introdusere dem for hverandre.

- Barna er så fantastiske og åpne for kjærlighet og nye venner, sa Lopez, som både titt og ofte deler koselige bilder og videosnutter fra familielivet med fansen på sosiale medier.

NY FLAMME: De siste to årene har Jennifer Lopez vært sammen med Alex Rodriguez. Paret later til å være mer forelsket enn noensinne. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: De siste to årene har Jennifer Lopez vært sammen med Alex Rodriguez. Paret later til å være mer forelsket enn noensinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var veldig kjærlig mot hans barn og han var utrolig kjærlig og aksepterende ovenfor mine, så de omfavnet hverandre med det samme. De var typisk: «Jeg får en bonusbror og -søster å henge med, og det er kjempegøy», la hun til.

Kjæresten, som ofte kalles «A-Rod», er også strålende fornøyd med hvordan familiene har klikket perfekt.

- Barna våre har blitt bestevenner og det holder oss begge jordnære og takknemlige. Vi kunne ikke bedt om noe mer enn at alle fire ville gå så godt overens som de gjør.

LES OGSÅ: - Det kunne ikke gått i hvilket som helst forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer