ROMANSERYKTER: Brody Jenner og Kaitlynn Carter får følgerne til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Brody Jenner og Kaitlynn Carter får følgerne til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

Gjenforent med ekskona?

Romanseryktene florerer etter at Brody Jenner og Kaitlynn Carter reiste hjem fra Indonesia sammen.

Publisert

I august i fjor kom nyheten om at realitystjernen Brody Jenner (36) og kona Kaitlynn Carter (31) skulle gå hvert til sitt - et drøyt år etter at de ble erklært for rette ektefolk.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, fortalte en representant for parets overfor ukebladet People.

Nå kan det se ut til at eksparet har funnet tilbake til hverandre.

- Vil vi overleve?

Romanseryktene begynte å florere etter at duoen tok samme fly tilbake til Los Angeles fra Indonesias internasjonale flyplass på mandag.

Det var Kaitlynn selv som publiserte en video på Instagrams historiefunksjon, der både hun og Brody hadde på seg ansiktsmasker.

FLYTUR: Det er denne Instagram-historien som skaper spekulasjoner rundt eksparet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FLYTUR: Det er denne Instagram-historien som skaper spekulasjoner rundt eksparet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
EKSMANN: Kaitlynn filmet eksmannen Brody ikledd en maske . Foto: Skjermdump fra Instagram
EKSMANN: Kaitlynn filmet eksmannen Brody ikledd en maske . Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Der opprettet hun en meningsmåling med spørsmål om hun kom til å dø av corona-viruset eller eksmannen Brody, hvor hun la til følgende tekst:

«Vil vi komme oss til Los Angeles levende?»

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Om Kaitlynn og Brody er sammen igjen eller ikke har de imidlertid ikke kommentert, men førstnevnte publiserte et bilde av henne og Linda Thomson (Brodys mor, journ. anm.) i januar, der de spiste middag sammen - noe som kan tyde på at de har funnet tilbake til hverandre.

- Føler meg superheldig som får være en del av denne familien, skrev Kaitlynn i innlegget fra januar.

Deltok i bryllup

Ifølge Daily Mail var Brody og Kaitlynn i Indonesia for å delta i et bryllup. De har begge delt flere bilder fra oppholdet på Instagram.

Søndag takket Kaitlynn Udaya Resorts & Spa, og skrev at dette var «første gang hun hadde følt seg som seg selv på en veldig lang stund».

- Jeg ble trist denne morgenen da jeg tenkte på at jeg skulle dra, skrev hun til et bilde på Instagram.

- Los Angeles har blitt et sted jeg ikke trives lengre, men som jeg må være på grunn av jobb, la hun til.

Ifølge nyhetsnettstedet skal Kaitlynn ha dratt til Bali 16. januar, mens Brody reiste dagen etter.

Se dette innlegget på Instagram

Bali Bagus 🤙🏼

Et innlegg delt av Brody Jenner (@brodyjenner)

- Følte seg fanget

Realitystjernen Spencer Pratt (36) var blant dem som snakket om det turbulente forholdet mellom Brody og Kaitlynn da de gikk hver til sitt.

- Jeg er ikke overrasket. Jeg føler at jeg sa det. Det har kanskje ikke kommet på lufta enda, men jeg sa at det var som at han var et gissel. Det føltes som om han prøvde å si til meg: «Få meg ut, få meg ut», sa Pratt i en podkast, ifølge E! News.

I realityserien «The Hills: New Beginnings», fikk tv-seerne også se eksparet i svært opphetede diskusjoner, der Brody blant annet kalte ekskona for «psykopat» og «et mareritt» etter en heftig krangel.

Duoen skal ifølge E! News også ha vært uenige om en rekke ulike temaer - blant annet om de skulle få barn sammen eller ei. Foran tv-kameraene har paret tidligere også avslørt at de hadde et åpent forhold.

LES OGSÅ: Åpner opp om oppveksten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer