Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

Gjenforent med ekskona?

Romanseryktene florerer etter at Brody Jenner og Kaitlynn Carter reiste hjem fra Indonesia sammen.

ROMANSERYKTER: Brody Jenner og Kaitlynn Carter får følgerne til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Brody Jenner og Kaitlynn Carter får følgerne til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor kom nyheten om at realitystjernen Brody Jenner (36) og kona Kaitlynn Carter (31) skulle gå hvert til sitt - et drøyt år etter at de ble erklært for rette ektefolk.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, fortalte en representant for parets overfor ukebladet People.

Nå kan det se ut til at eksparet har funnet tilbake til hverandre.

- Vil vi overleve?

Romanseryktene begynte å florere etter at duoen tok samme fly tilbake til Los Angeles fra Indonesias internasjonale flyplass på mandag.

Det var Kaitlynn selv som publiserte en video på Instagrams historiefunksjon, der både hun og Brody hadde på seg ansiktsmasker.

Der opprettet hun en meningsmåling med spørsmål om hun kom til å dø av corona-viruset eller eksmannen Brody, hvor hun la til følgende tekst:

«Vil vi komme oss til Los Angeles levende?»

Om Kaitlynn og Brody er sammen igjen eller ikke har de imidlertid ikke kommentert, men førstnevnte publiserte et bilde av henne og Linda Thomson (Brodys mor, journ. anm.) i januar, der de spiste middag sammen - noe som kan tyde på at de har funnet tilbake til hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer