Vis mer

Ben Affleck:

Gjenforent med ekskona etter den turbulente uken

Ben Affleck ble beskyldt for å ha befølt en kvinnelig skuespiller tidligere denne uken - nå tilbringer han tid med ekskona.

Publisert

(Se og Hør): Den siste uken har det stormet blant de største stjernene i Hollywood, etter at New York Times publiserte en omfattende artikkel som avslørte at Hollywood-produsent Harvey Weinstein (65) skal ha seksuelt trakassert flere kvinner gjennom de siste tre tiårene.

Flere menn har også omtalt handlingene, blant andre Ben Affleck (45). Det skulle derimot ikke gå altfor lang tid, før Ben selv ble beskyldt for sextrakassering.

KLEMMER: Ben og Jennifer så ut til å trives i hverandres lag torsdag denne uken. Foto: Shutterstock
KLEMMER: Ben og Jennifer så ut til å trives i hverandres lag torsdag denne uken. Foto: Shutterstock Vis mer

På tur med døtrene

Nå kan det imidlertid se ut til at den 45 år gamle stjernen har søkt til ekskona Jennifer Garner (45) for støtte etter den turbulente uken.

Duoen ble nemlig observert ved Rori´s Artisanal Creamery i Santa Monica, sammen med sine to døtre Violet (11) og Seraphina (8), og de fire så ut til å kose seg da de spiste is sammen torsdag denne uken.

Paret, som hadde vært gift i 10 år da de annonserte at de skulle skille lag, så ut til å hygge seg i hverandres lag, og Ben var ikke redd for å berøre ekskona. Nok en gang så det ut til at de har klart å bevare vennskapet gjennom skilsmisseprosessen.

Ben klemte på både Jennifer og døtrene da de tilbrakte tid sammen etter at beskyldningene mot han har ramlet inn. Skuespiller-duoens sønn, Samuel (5) var ikke med.

I PAPPAS ARMER: Ben Affleck holder godt rundt datteren Violet mens de venter på iskremen. Lillesøsteren Seraphina følger spent med. Foto: Shutterstock
I PAPPAS ARMER: Ben Affleck holder godt rundt datteren Violet mens de venter på iskremen. Lillesøsteren Seraphina følger spent med. Foto: Shutterstock Vis mer

Blir beskyldt

Flere medier, deriblant The Guardian og Huffington Post, omtalte saken. Den 10. oktober la «Gone Girl»-stjernen ut en skjermdump av en Facebook-status på Twitter, der han forklarte hva han mente var galt med Weinstein.

- Jeg blir lei meg og sint av å lese at en mann jeg pleide å jobbe med har brukt sin maktposisjon til å skremme, seksuelt trakassere og til å manipulere kvinner de siste tiårene. Anklagene om overgrep, som jeg leste i morges, gjør meg kvalm, skrev han blant annet.

Innlegget ble delt videre over 13 000 ganger, og er likt av over 50 000 brukere på nettstedet. Det skulle derimot ikke gå mer enn én dag før siktet ble rettet mot ham selv.

Saken fortsetter under bildet.

PRODUSENT: Jennifer Garner sammen med Hollywood-produsenten Harvey Weinstein i 2002. Foto: Shutterstock
PRODUSENT: Jennifer Garner sammen med Hollywood-produsenten Harvey Weinstein i 2002. Foto: Shutterstock Vis mer

Tidligere skuespiller og programleder Hilarie Burton (35), kjent fra blant annet «One Tree Hill» og som programleder for ungdomstalkshowet «TRL» på 2000-tallet, valgte å dele en historie fra da Affleck for 14 år siden gjestet programmet hun ledet.

I en tråd på Twitter ble det hevdet at Affleck burde holdt tett, fordi enkelte hevder han har oppført seg usømmelig overfor kvinner tidligere. Da kastet en bruker seg inn i debatten:

«Han tok også Hilarie Burton på puppene på TRL en gang. Alle har glemt det».

Burton fikk med seg meldingen, og svarte med at hun ikke hadde glemt at filmstjerna tok på henne.

Saken fortsetter under bildet.

NASJONALDAGEN: Ben Affleck og Jennifer Garner feiret den amerikanske nasjonaldagen sammen med barna 4. juli. Foto: Splash News / NTB Scanpix
NASJONALDAGEN: Ben Affleck og Jennifer Garner feiret den amerikanske nasjonaldagen sammen med barna 4. juli. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ben Affleck har i ettertid uttalt seg og la seg langflat etter at «hele» Twitter skrev om den upassende hendelsen for 14 år siden.

«Jeg oppførte meg upassende mot Ms. Burton og jeg beklager virkelig», skrev han på nettstedet.

LES OGSÅ: Vant full omsorgsrett for datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer