Bradley Cooper og Irina Shayk:

Gjenforent med eksen

Gikk hver til sitt i 2019.

GJENFORENT: Irina Shayk og Bradley Cooper skilte lag i 2019, men har siden den gang blitt sett sammen flere ganger. Foto: Robyn Beck / AFP / NTB
GJENFORENT: Irina Shayk og Bradley Cooper skilte lag i 2019, men har siden den gang blitt sett sammen flere ganger. Foto: Robyn Beck / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2019 at nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (47) og modell Irina Shayk (36) hadde valgt å gå hver til sitt, kom.

Paret begynte å date i 2015, og to år seinere, i 2017, fikk de datteren Lea de Seine (5) sammen. I juni 2019 valgte de å skille lag, etter fire år sammen.

Etter bruddet har de imidlertid blitt observert sammen ved en rekke anledninger - til og med hånd i hånd - og fansen har gjentatte ganger tolket det som at de har funnet tilbake til hverandre.

Nå er paret gjenforent nok en gang, skriver Entertainment Tonight.

Gjenforent

Både Cooper og Shayk var lenge tause om bruddet, men i 2020 lettet sistnevnte litt på sløret.

- Jeg tror vi har vært veldig heldige som har fått oppleve det vi hadde sammen. Livet uten B (Bradley red.anm.) er nytt, uttalte hun til britiske Vogue.

Nå har også modellen delt et innlegg på Instagram, hvor hun deler flere bilder fra sommeren. Til innlegget har hun lagt ved en hjerteemoji.

På et av bildene poserer hun ved siden av Cooper, og det kan dermed se ut til at eksparet har feriert sammen. På et annet bilde ser man to føtter - hvor to av bena tilsynelatende skal være Coopers, ifølge Entertainment Tonight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer