Bradley Cooper og Irina Shayk:

Gjenforent med eksen

Gikk hver til sitt i 2019.

GJENFORENT: Irina Shayk og Bradley Cooper skilte lag i 2019, men har siden den gang blitt sett sammen flere ganger. Foto: Robyn Beck / AFP / NTB
GJENFORENT: Irina Shayk og Bradley Cooper skilte lag i 2019, men har siden den gang blitt sett sammen flere ganger. Foto: Robyn Beck / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2019 at nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (47) og modell Irina Shayk (36) hadde valgt å gå hver til sitt, kom.

Paret begynte å date i 2015, og to år seinere, i 2017, fikk de datteren Lea de Seine (5) sammen. I juni 2019 valgte de å skille lag, etter fire år sammen.

Etter bruddet har de imidlertid blitt observert sammen ved en rekke anledninger - til og med hånd i hånd - og fansen har gjentatte ganger tolket det som at de har funnet tilbake til hverandre.

Nå er paret gjenforent nok en gang, skriver Entertainment Tonight.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Gjenforent

Både Cooper og Shayk var lenge tause om bruddet, men i 2020 lettet sistnevnte litt på sløret.

- Jeg tror vi har vært veldig heldige som har fått oppleve det vi hadde sammen. Livet uten B (Bradley red.anm.) er nytt, uttalte hun til britiske Vogue.

Nå har også modellen delt et innlegg på Instagram, hvor hun deler flere bilder fra sommeren. Til innlegget har hun lagt ved en hjerteemoji.

På et av bildene poserer hun ved siden av Cooper, og det kan dermed se ut til at eksparet har feriert sammen. På et annet bilde ser man to føtter - hvor to av bena tilsynelatende skal være Coopers, ifølge Entertainment Tonight.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Romanserykter

Bildene har ikke gått ubemerket hen, og flere av modellens følgere har tatt til kommentarfeltet for å dele sine tanker om bildene.

«OMG Bradley!» skriver en.

«Sammen igjen??» spør en annen, mens en tredje skriver:

«Har Bradley og Irina funnet tilbake til hverandre??».

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Til tross for at eksparet fremdeles ikke har uttalt seg om hva som gikk skeis i forholdet, er det tydelig å se at de har beholdt det gode vennskapet seg imellom.

Om det er en romantisk gjenforening på gang eller ei, vites ikke, da begge har til gode å uttale seg om status på forholdet. Ifølge blant andre Harpers Bazaar, er imidlertid eksparet bare gode venner - for datterens skyld.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med bisarr datingreklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer