Gjenforent med eksen under OL

Aksel Lund Svindal hygget seg med Julia Mancuso i Sochi fem måneder etter bruddet.

TRAVLE: I høst tok forholdet mellom Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso slutt etter fire år. Begge mente at de tilbrakte for lite tid sammen og at det derfor var vanskelig å få forholdet til å fungere.  Foto: Wireimage
TRAVLE: I høst tok forholdet mellom Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso slutt etter fire år. Begge mente at de tilbrakte for lite tid sammen og at det derfor var vanskelig å få forholdet til å fungere. Foto: Wireimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst ble det slutt mellom den norske alpinisten Aksel Lund Svindal (31) og hans amerikanske ski-kjæresten Julia Mancuso (29). De offentliggjorde selv nyheten om bruddet på Facebook og Aksel har fortalt at en av årsakene var at de nesten aldri så hverandre på grunn av hektiske timeplaner.

- Å få tilbragt nok tid sammen har vært en utfordring og det er vanskelig å se hvordan det ville endre seg i fremtiden. Så etter å ha tilbragt nok en fantastisk sommer sammen har vi bestemt oss for at vi vil prøve å gå hvert til vårt, skrev Lund Svindal på sin Facebook-side i september.

Spøker med eksens antrekk

Nå er derimot begge i Sochi for å kjempe om gullmedaljer for hvert sitt land. Det ser ut til å være en god tone mellom eksene og fredag delte Mancuso et bilde på sin Instagram der hun spøker med Aksels antrekk.

- Team USA eller team Norge. Jeg tror våre gensere slår deres hatter, skriver Julia under bildet.

Mens Aksel og Kjetil Jansrud er iført blå bukser, hvit jakke og matchende hatt er Julia selvsagt antrukket i de amerikanske fargene og en patriotisk genser med «stars and stripes»-motiv.

Skrøt av Aksel

Paret var sammen i fire år og har tydelig beholdt vennskapet. Da Mancuso skrev om bruddet på sin Facebook hadde hun bare fine ting å si om Norges gull-håp.

- Jeg har hatt noen utrolige stunder sammen med denne fyren! Aksel, takk for at du er en så flott fyr og alltid en svært god venn.

MEDALJEVINNER: Julia Mancuso håper å ta sitt fjerde OL-gull for USA i Sochi. Her med Lindsey Vonn. Foto: All Over Press
MEDALJEVINNER: Julia Mancuso håper å ta sitt fjerde OL-gull for USA i Sochi. Her med Lindsey Vonn. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Svindal møtte Schwarzenegger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer