Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Gjenforent med eksen under julefesten

- Det var ikke noe spenning eller drama, bare mye kjærlighet og familietid.

GJENFORENT: I forbindelse med den årlige julefesten skal Khloé Kardashian og Tristan Thompson ha blitt gjenforent. Bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: I forbindelse med den årlige julefesten skal Khloé Kardashian og Tristan Thompson ha blitt gjenforent. Bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Julen er en høytid hvor familie og venner samles for å tilbringe kvalitetstid sammen. Det samme gjelder for den verdenskjente realityfamilien Kardashian/Jenner, som denne uken hadde sin årlige julefest.

I år var det den eldste av søstrene, Kourtney Kardashian (40) som var verten, og på gjestelisten var det flere celebre stjerner.

Det er imidlertid en spesiell gjest som vekker oppsikt. Nærmere sagt Khloé Kardashians (35) ekskjæreste, Tristan Thompson (28).

Var invitert

En kilde forteller til E News at Tristan var til stede.

- Det var ikke noe spenning eller drama, bare mye kjærlighet og familietid. Khloé og Tristan var bra. De var sammen med True og pratet masse, forteller kilden.

En Instagram-bruker med navn Khloevideo har også delt et bilde av et portrett av Tristan fra feiringen. Samme bruker har også delt et bilde hvor man kan se Khloé og Tristan stå i bakgrunnen sammen under julefesten.

Det er kanskje ikke så rart at flere synes det er oppsiktsvekkende at Tristan var blant gjestene, da de fleste har fått med seg utroskapsskandalen som utspant seg i februar 2019.

Kylie Jenners daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22) ble tatt på fersken i het omfavnelse med Khloés daværende kjæreste, Tristan. Skandalen markerte seg som nummer to i rekken, da basketballstjernen også var utro i fjor - rett før datteren True ble født.

Ingen romantisk relasjon

Selv om Tristan var invitert til Kardashian/Jenner-festen betyr det imidlertid ikke at duoen er sammen igjen. Ifølge US Weekly sine kilder tilbringer Tristan og Khloé bare tid sammen som er relatert til datteren.

- Hun snakker med ham, men de er ikke sammen igjen, fortalte kilden i midten av desember.

Til tross for at Tristan og Khloé ikke er romantisk involvert, skal de ha hatt det hyggelig i hverandres selskap, men de var imidlertid ikke de eneste. Også flere av barna i realityfamilien skal ha hatt en minnerik kveld full av festligheter.

- Starten av kvelden handlet bare om barna. De hadde julenisse, slede og en egen godteributikk. Alle barna løp rundt og var i ekstase over all underholdningen. De så på Sias dansere og satte seg på første rad for å se på forestillingen, forteller en kilde til E News.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Etter at barna hadde lagt seg, var det duket for en heidundrende fest for de voksne med både god mat, dans og underholdning på programmet.

I kjent stil delte realityfamilien flere bilder fra kveldens festligheter i sosiale medier.

Matchet med døtrene

Khloé delte blant annet et bilde av seg selv sammen med datteren, True, på Instagram iført matchende gullkjoler.

View this post on Instagram

🎄Merry Christmas 2019 🎄

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Den 22 år gamle sminkemogulen og realitystjernen Kylie Jenner delte også flere bilder fra festen sammen med datteren, Stormi Webster (1). De to poserte velvillig foran kameraet i matchende spesialdesignede Ralp & Russo-kjoler.

22-åringen hadde også på seg et halskjede av diamanter for anledningen.

Kylies ekskjæreste, Travis Scott (27), var også på gjestelisten, og ble observert sammen med datteren og 22-åringen. At 27-åringen feirer høytiden sammen med Kylie og Stormi er ikke så overraskende da en kilde nylig fortalte til E News at trioen kom til å feire jul sammen.

- De er en familie og de har ikke forandret seg. Det er veldig viktig for Kylie og Travis at Stormi har begge foreldrene sine der. De lager minner med henne og håper at de vil vare for alltid, fortalte kilden.

View this post on Instagram

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Firebarnsmoren Kim Kardashian delte på sin side flere bilder av familien sin, bestående av ektemannen Kanye West, døtrene North og Chicago West og de to sønnene Saint og Psalm West på Instagram.

Kardashian-klanens «momager» Kris Jenner (64) delte et bilde av seg selv sammen med moren, Mary Jo Campbell, bedre kjent som MJ, på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: - Brad Pitt og Jennifer Aniston gjenforent i julen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer