Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Gjenforent med eksen under julefesten

- Det var ikke noe spenning eller drama, bare mye kjærlighet og familietid.

GJENFORENT: I forbindelse med den årlige julefesten skal Khloé Kardashian og Tristan Thompson ha blitt gjenforent. Bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: I forbindelse med den årlige julefesten skal Khloé Kardashian og Tristan Thompson ha blitt gjenforent. Bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Julen er en høytid hvor familie og venner samles for å tilbringe kvalitetstid sammen. Det samme gjelder for den verdenskjente realityfamilien Kardashian/Jenner, som denne uken hadde sin årlige julefest.

I år var det den eldste av søstrene, Kourtney Kardashian (40) som var verten, og på gjestelisten var det flere celebre stjerner.

Det er imidlertid en spesiell gjest som vekker oppsikt. Nærmere sagt Khloé Kardashians (35) ekskjæreste, Tristan Thompson (28).

Var invitert

En kilde forteller til E News at Tristan var til stede.

- Det var ikke noe spenning eller drama, bare mye kjærlighet og familietid. Khloé og Tristan var bra. De var sammen med True og pratet masse, forteller kilden.

En Instagram-bruker med navn Khloevideo har også delt et bilde av et portrett av Tristan fra feiringen. Samme bruker har også delt et bilde hvor man kan se Khloé og Tristan stå i bakgrunnen sammen under julefesten.

Det er kanskje ikke så rart at flere synes det er oppsiktsvekkende at Tristan var blant gjestene, da de fleste har fått med seg utroskapsskandalen som utspant seg i februar 2019.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer