ROMANTISK: Det ser ut til at det ble en romantisk ferietur til Mexico for Gerard og hans modellkjæreste. Foto: NTB scanpix
ROMANTISK: Det ser ut til at det ble en romantisk ferietur til Mexico for Gerard og hans modellkjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gerard Butler og modellkjæresten:

Gjenforent med eksen på romantisk badetur

Kjærligheten gløder igjen mellom Gerard Butler og Morgan Brown.

Publisert

(Seoghør.no): I november i fjor ble det kjent at Hollywood-kjekkasen Gerard Butler (47) og hans modell-kjæreste Morgan Brown (39) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester, ifølge flere nettsteder, blant annet Daily Mail.

Nå ser det imidlertid ut som om de to har funnet tilbake til hverandre.

Duoen ble nemlig sett sammen på badetur i Mexico fredag 1. juli. Øyevitner forteller at paret så forelsket ut, og at de var svært kosete, ifølge Daily Mail.

Gerard hadde på seg en vanlig blå badeshorts, mens Morgan hadde valgt en gul bikini som så ut til å falle i smak hos skuespiller-kjæresten.

Saken fortsetter under bildene.

PASSET PÅ: Da vannet sprutet til alle kanter, passet duoen godt på hverandre. Foto: NTB scanpix
PASSET PÅ: Da vannet sprutet til alle kanter, passet duoen godt på hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
KALDT: Det er tydelig at vannet ikke alltid var like varmt. Foto: NTB scanpix
KALDT: Det er tydelig at vannet ikke alltid var like varmt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Brudd etter to år

Paret begynte å date i 2014. Men bruddet i november skal ha skjedd fordi det å bli sett på som et sex-symbol og å være i et seriøst forhold skal ha vært hard å sjonglere for Gerard, ifølge Page Six.

FØR BRUDDET I FJOR: Gerard og Morgan så ut til å kose seg i Italia sammen sommeren 2016. Foto: NTB scanpix
FØR BRUDDET I FJOR: Gerard og Morgan så ut til å kose seg i Italia sammen sommeren 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jenter kaster seg etter ham. Det er vanskelig for ham og hele tiden si: «Nei, ha deg bort. Jeg har kjæreste», fortalte en kilde til nettstedet den gang.

«P.S. I Love You»-stjernen og den tidligere modellen Morgan ble sist sett sammen på en romantisk båttur i Capri i Italia i juli 2016.

Siden den gang har han deltatt på en rekke rød løper-arrangement, som GQ France's Men of the Year Awards 2016, men han har alltid kommet alene.

Skjørtejeger

Da Butler ledet Nobels Fredspriskonsert i Oslo sammen med Sarah Jessica Parker (52) for fire år siden, tok han med seg sin daværende kjæreste, den 18 år yngre rumenske modellen Madalina Ghenea (29), til hovedstaden.

Duoen gjorde det slutt sommeren etter, og deretter forelsket han seg i Morgan Brown.

Saken fortsetter under bildene.

DEN FORRIGE EKSEN: Madalina Ghenea og Gerard Butler sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i 2013. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN FORRIGE EKSEN: Madalina Ghenea og Gerard Butler sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i 2013. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
PÅ ROMANTISK FERIE: Disse bildene fra Italia i juli 2016 er de siste som ble tatt av Morgan og Gerard sammen, før den ferske gjenforeningen. Foto: NTB Scanpix.
PÅ ROMANTISK FERIE: Disse bildene fra Italia i juli 2016 er de siste som ble tatt av Morgan og Gerard sammen, før den ferske gjenforeningen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Den skotske hjerteknuseren har tidligere blitt linket til stjerner som Cameron Diaz (44), Jennifer Aniston (48) og Naomi Campbell (47), men har innrømmet at karrieren har gjort det vanskelig å ha kjærlighetsforhold.

- Det er tøffere å være i forhold i denne bransjen. Det er delvis min egen feil og delvis underholdningsbransjen. Det er vanskelig når man reiser bort hele tiden. Nå er jeg i Australia i to måneder. Hvem klarer å holde ut med noe sånt? sa han til Daily Mail for over to år siden, ifølge Contactmusic.com.

- Men hvem har sagt at man bare skal ha et forhold i løpet av livet? Kanskje man er ment å ha mange korte forhold.

Saken fortsetter under bildet.

I NORGE: Her står Butler på scenen sammen med Sarah Jessica Parker under Nobel Fredspriskonsert i Oslo i 2012.
I NORGE: Her står Butler på scenen sammen med Sarah Jessica Parker under Nobel Fredspriskonsert i Oslo i 2012. Vis mer

Deretter la Butler til at frem til han fant «Den rette» koste han seg med å date ulike kvinner.

- Jeg har ikke truffet den ene prinsessen ennå. Men det betyr ikke at jeg ikke har møtt mange prinsesser på veien. Bare ikke den rette.

- Eller kanskje jeg har det og så dukker hun opp igjen i livet mitt på et senere tidspunkt. Man kan aldri være for sikker på noe som helst.

LES OGSÅ: Barnebarna hyllet dronning Sonja

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer