Demi Lovato og Wilmer Valderrama:

Gjenforent med eksen på bursdagen

Demi Lovato delte bilde av ekskjæresten Wilmer Valderrama på bursdagen sin.

FEIRET BURSDAG: Demi Lovato feiret sin 25-årsdag i helgen, og blant de inviterte var eksen Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump Instagram
FEIRET BURSDAG: Demi Lovato feiret sin 25-årsdag i helgen, og blant de inviterte var eksen Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump Instagram Vis mer

(Seoghør.no): «Disney»-stjernen Demi Lovato (25) feiret bursdagen sin denne helgen i New York, omgitt av venner av familie.

Blant gjestene skal ekskjæresten, «That's 70's Show»-skuespilleren Wilmer Valderrama (37), ha vært.

«Confident»-sangeren postet en rekke bilder fra bursdagen på Instagram Stories mandag, og på et av bildene står Demi og Wilmer ved siden av hverandre.

På bildet bærer Demi en krone på hodet og ser rett inn i kameraet mens hun holder rundt ekskjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

BURSDAGSFEST: Sangfuglen Demi Lovato feiret sin 25-årsdag på en arkadebar i New York denne helgen. Foto: Skjerdump fra Instagram
BURSDAGSFEST: Sangfuglen Demi Lovato feiret sin 25-årsdag på en arkadebar i New York denne helgen. Foto: Skjerdump fra Instagram Vis mer

Avslørte brudd på sosiale medier

Demi og Wilmer var kjærester i seks år før de gjorde det slutt i i fjor sommer.

Bruddet, som kom som et sjokk for fansen, valgte de å fortelle om på sine Instagram-profiler.

«Etter seks kjærlighetsfylte og vidunderlige år sammen, har vi blitt enige om å avslutte forholdet vårt.»

«Det var en vanskelig beslutning for begge to, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som kun venner. Vi vil alltid støtte hverandre.»

«Takk til alle som har støttet oss gjennom alle disse årene», står det i meldingen som er underskrevet «Wilmer & Demi».

Til magasinet Glamour fortalte hun i oktober at bruddet var hardt, men nødvendig.

- Det å være syk var alltid en del av forholdet vårt – det var alltid noe galt med meg, sa hun, og snakket trolig om sin periode som spiseforstyrret.

- Jeg måtte gi slipp på forholdet. Det var vanskelig å reise fra noen som så alt, men det kommer til å bli fint å starte på nytt med noen andre, sa hun.

To kjærester fra kampsportmiljøet

Etter bruddet i juni i fjor, ble Demi flere ganger sett med UFC-utøveren Luke Rockhold (31).

I august for et år siden tok de matchende tatoveringer – et smilefjes på lillefingeren – og i november kom de hånd i hånd til Madison Square Garden i New York.

I januar i år tok forholdet slutt, ifølge TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

TRE BRUDD PÅ ETT ÅR: Til venstre er Demi Lovato på trening med Guilherme i mai, og til høyre er hun med eksen Luke i november. I juni i fjor ble det slutt med Wilmer. Foto: NTB Scanpix
TRE BRUDD PÅ ETT ÅR: Til venstre er Demi Lovato på trening med Guilherme i mai, og til høyre er hun med eksen Luke i november. I juni i fjor ble det slutt med Wilmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare noen knappe uker senere var hun å se med MMA-utøveren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (31) som hun hadde et kort forhold med før hun traff Luke.

Paret fant tilbake til hverandre i januar og postet flere søte bilder av hverandre på sosiale medier, men i mai tok også det forholdet slutt, skrev US Weekly.

Dro på kjærlighetsferie med eksen

På sin side var Wilmer på flere dater med ekskjæresten Mika Kelly (37) og ryktene svirret om at skuespillerparet ble sammen igjen.

De skal blant annet ha vært på kjærlighetsferie sammen til Mexico i august i fjor, men det er ingen tegn på at gnisten holdt liv.

Så sent som forrige uke ble nemlig Minka sett på date med «Grey's Anataomy»-stjernen Jesse Williams (36).

Jesse går gjennom en stygg skilsmisse der blant annet ekskona nekter ham i å se deres felles barn, så deres nye forhold blir neppe offentliggjort med det første.

LES OGSÅ: – Jeg trodde jeg skulle dø før jeg fylte 21