Carola Häggkvist:

Gjenforent med eksen igjen

Pleier vennskapet etter bruddet.

GODE VENNER: Carola Häggkvist og eksen Jimmy Källqvist er fortsatt gode venner. Foto: NTB
GODE VENNER: Carola Häggkvist og eksen Jimmy Källqvist er fortsatt gode venner. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Carola Häggkvist (56) har i løpet av sin lange karriere blitt koblet til en rekke kjente menn, deriblant musikeren Jimmy Källqvist (53).

De to møttes i 2014, og falt raskt for hverandre. Etter hvert kjøpte de også hus sammen i både Sør-Afrika og i Sverige, men de flyttet derimot aldri inn sammen.

Og i 2019 ble det kjent at «Främling»-sangeren hadde valgt å avslutte forholdet med Källqvist, etter at de hadde hatt flere fartshumper på veien opp gjennom årene.

SETTES UT: Da artisten Carola Häggkvist skulle lese opp jurystemmene fra Sverige under finalen av Eurovision Song Conteset gikk det ikke helt etter planen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Etter fem år sammen fikk de et nært og godt vennskap, som de den dag i dag har bevart. Det er heller ingen hemmelighet at musikeren også har et nært vennskap med datteren Zoe (14), som kaller ham for «pappa».

Forrige uke skrev Svensk Damtidning at sangfulgen nok en gang hadde blitt sett sammen med ekskjæresten, men denne gangen delte hun det selv på sin egen Instagram.

EKSKJÆRESTE: Carolas ekskjæreste Jimmy Källkvist. Foto: Skjermdump fra Instagram
EKSKJÆRESTE: Carolas ekskjæreste Jimmy Källkvist. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Der la Häggkvist ut en videosnutt av ekskjæresten, som sammen med en venninne hadde inntatt kokkerollen hjemme hos henne, og det er mye som tyder på at de trives i hverandres selskap.

«Rosanna og Jimmy fikser soppstuing på kjøkkenet mitt», skrev hun til videoen.

Det er ikke første gangen 56-åringen henger sammen med eksen. Sist i april inviterte hun gode venner på en aldri så liten påskeferie til Maldivene, hvor også Källqvist var til stede, ifølge Expressen.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

I begynnelsen av sommeren tok Svensk Damtidning en prat med Häggkvist om hvordan det sto til på kjærlighetsfronten.

- Hvis du møter noen, får du tid på en eller annen måte. Alle må jo spise på et tidspunkt tenker jeg, men vi er ikke der helt ennå, men... Det er alltid en mulighet, det er det jeg mener, svarte hun kryptisk.

- Jeg er åpen, åpen for kjærlighet, la hun til.

Om det tidligere stjerneparet noen gang kommer til å bli sammen igjen, gjenstår nå bare å se.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer