Kristin Cavallari:

Gjenforent med eksen etter skilsmissen

Kristin Cavallaris bilde med ungdomskjæresten får fansen til å ta av i sosiale medier. Slik reagerer eksmannen.

OVERRASKET: Kristin Cavallari gikk akkurat ut av et syv års langt ekteskap. Nå skaper et bilde av henne og en annen eks overskrifter. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Kristin Cavallari gikk akkurat ut av et syv års langt ekteskap. Nå skaper et bilde av henne og en annen eks overskrifter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart gått fire måneder siden realitystjerna Kristin Cavallari (33) og ektemannen, den tidligere NFL-proffen, Jay Cutler (37), delte nyheten om at de skulle skilles etter ti år som par - syv som mann og kone.

Kort tid senere ble det spekulert på om utroskap var bakgrunnen for bruddet, noe som raskt ble avkreftet av Kristins tidligere bestevenninne, Kelly Henderson (38), som ble pekt ut som årsaken til at paret hadde gjort det slutt.

Den siste tiden har duoen imidlertid holdt en lav profil, spesielt rundt skilsmissen og barna sine, men nå får 33-åringen svært mye oppmerksomhet i pressen.

Det hele er et resultat at Kristin, som er kjent fra både «Laguna Beach», «The Hills» og «Very Cavallari», delte et bilde med ekskjæresten Stephen Colletti.

«2004 eller 2020?!», skriver hun til et bilde av de to på Instagram.

Slettet profilen

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg. Mens Kristins nære venn, kjendisstylist Justin Anderson, er sikker på at ryktene om at de to ungdomskjærestene har funnet tilbake til hverandre vil begynne å svirre, er fansen i ekstase over gjenforeningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer