Kristin Cavallari:

Gjenforent med eksen etter skilsmissen

Kristin Cavallaris bilde med ungdomskjæresten får fansen til å ta av i sosiale medier. Slik reagerer eksmannen.

OVERRASKET: Kristin Cavallari gikk akkurat ut av et syv års langt ekteskap. Nå skaper et bilde av henne og en annen eks overskrifter. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Kristin Cavallari gikk akkurat ut av et syv års langt ekteskap. Nå skaper et bilde av henne og en annen eks overskrifter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart gått fire måneder siden realitystjerna Kristin Cavallari (33) og ektemannen, den tidligere NFL-proffen, Jay Cutler (37), delte nyheten om at de skulle skilles etter ti år som par - syv som mann og kone.

Kort tid senere ble det spekulert på om utroskap var bakgrunnen for bruddet, noe som raskt ble avkreftet av Kristins tidligere bestevenninne, Kelly Henderson (38), som ble pekt ut som årsaken til at paret hadde gjort det slutt.

Den siste tiden har duoen imidlertid holdt en lav profil, spesielt rundt skilsmissen og barna sine, men nå får 33-åringen svært mye oppmerksomhet i pressen.

Det hele er et resultat at Kristin, som er kjent fra både «Laguna Beach», «The Hills» og «Very Cavallari», delte et bilde med ekskjæresten Stephen Colletti.

«2004 eller 2020?!», skriver hun til et bilde av de to på Instagram.

View this post on Instagram

2004 or 2020?!

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Slettet profilen

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg. Mens Kristins nære venn, kjendisstylist Justin Anderson, er sikker på at ryktene om at de to ungdomskjærestene har funnet tilbake til hverandre vil begynne å svirre, er fansen i ekstase over gjenforeningen.

«Vet dere hvor mye liv dette gir meg?» spør en følger.

«Jeg må vite om dette er ekte», skriver en annen.

«Dette gjorde at hjertet mitt hoppet over et slag», lyder en tredje kommentar.

Mye later til at det nye bildet ikke blir tatt like godt imot av alle. Kristins eksmann har nemlig slettet Instagram bare kort tid etter at hun delte det allerede mye omtalte bildet.

- Etter at bildet ble delt fikk Jay mye hat på sosiale medier. Han gadd ikke mer og slettet brukeren sin, sier en kilde som hevder å stå NFL-stjernen nær til E! News.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

Ifølge nettstedet er det ikke kjent hva slags kommentarer som ble slengt mot Jay.

Trekantdrama

Kristin og Stephen ble et par på videregående, og tv-seerne fikk følge forholdet deres tett i MTV-serien «Laguna Beach». Samtidig ble man vitne til trekantdramaet som omhandlet de to og realitystjerne Lauren Conrad (34).

DEN GANG DA: Kristin (til høyre) sammen med Stephen og Lauren Conrad under MTV Video Music Awards i Miami i 2005. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Kristin (til høyre) sammen med Stephen og Lauren Conrad under MTV Video Music Awards i Miami i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Stephen flyttet for å studere ved University of Southern California, ble det også spikeren i kista for forholdet med Kristin.

- Stephen var det viktigste i livet mitt, og det var ikke noe annet jeg brydde meg mer om. Jeg hatet å krangle med ham på kamera, for jeg følte at det alltid var min skyld, skrev 33-åringen om Stephen i boken «Balancing in Heels» ifølge E! News.

Etter bruddet har de to eksene beholdt vennskapet. Om det samme kan sies om Kristin og ektemannen Jay som det ble slutt med tidligere i år, er ikke like sikkert.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Hyllet eksen

I mai ble det kjent at duoen hadde kommet til en midlertidig løsning for omsorgen for de tre barna, etter at de hadde vært uenige om hvem som skulle ha ansvaret: Kristin ønsket hovedomsorgen, mens Jay ønsket delt omsorg.

I anledning «Father's Day» som ble markert i USA og en rekke andre land i juni, så det ut til at de la sine forskjeller til side, for å feire dagen. Kristin delte nemlig et innlegg på Instagram hvor hun bare hadde lovord å si om eksmannen - og røpet samtidig at de hadde tilbrakt dagen sammen.

«Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne den beste måten å gjøre det på. Og det jeg vet er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får de alle tre litt av det hjertet av gull», skrev hun.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Kjendissønnen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer