Hayden Panettiere og Brian Hickerson:

Gjenforent med eksen etter fengselsopphold

- Det første steget som en overgriper er å gjøre opp for seg.

DØMT: I 2019 ble ekskjæresten dømt for vold i hjemmet, men nå er dommen ferdigsonet. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
DØMT: I 2019 ble ekskjæresten dømt for vold i hjemmet, men nå er dommen ferdigsonet. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Hayden Panettiere (31) og tidligere kjæreste Brian Hickerson (31) ble først koblet til hverandre sommeren 2018. Parets forhold har vært alt annet enn en dans på roser, og har gjennomgått flere opp- og nedturer.

Den første nedturen kom allerede i oktober samme år, da Hickerson havnet i et fylleslagsmål med sin egen far.

Den påfølgende våren 2019 nådde forholdet bunnen etter at skuespilleren anmeldte kjæresten for vold i hjemmet, der han ble arrestert og senere beordret til å holde avstand fra Panettiere.

Til tross for dommen holdt paret sammen, før det tok slutt i februar 2020 da Hickerson skal ha vært voldelig enda en gang. Her ble han igjen arrestert etter anklager om vold og overgrep i hjemmet etter at skuespilleren hadde kontaktet flere politistasjoner.

Tidligere i år fikk han sin dom og var til slutt tvunget til å sone 45 dager i fengsel. I tillegg til fengselsstraffen ble han dømt til fire års formell prøvetid, 52 «kurs» om familievold, 500 dollar i erstatning og fem år med besøksforbud. 7 mai. startet han soningen.

FARLIG: De to Youtube-stjernene Alex og Alan Stokes er i trøbbel etter å ha utført et falskt bankran. Reporter: Christian Wehus. Video: Stokes Twins. Vis mer

Nå har imidlertid Hickerson blitt løslatt, og eksparet har funnet tilbake til hverandre. Det melder E! News.

- Lang historie sammen

Et øyevitne røper nemlig overfor nettstedet at paret ble observert sammen med noen venner på en restaurant i West Hollywood i Los Angeles.

Gruppen skal ha kost seg med øl og danset linedance sammen.

I et intervju med nettstedet kan Hickerson avsløre parets status, og korrigerer samtidig øyevitnets observasjoner.

- For å oppklare, jeg nøt en kaffe latte og Hayden drakk ikke, forteller 31-åringen, og legger til:

DØMT: Den spanske Youtube-stjernen Kanghua Ren er dømt til fengsel etter å ha servert en uhyggelig kjeksvariant til en hjemløs mann på gata. Video: Youtube/ReSet Vis mer

- Vi dro til en restaurant som har base i Texas, og siden jeg er en gutt fra sør så er jeg en stor fan av countrymusikk. Så ja, det var litt linedance involvert. Hayden og jeg er ikke sammen igjen, men vi jobber med vennskapet.

Hickerson legger ikke skjul på at paret har en lang fortid sammen, men at det nå er viktigere å fokusere på å gjøre det godt igjen.

- Vi har lang historie sammen, og det første steget som en overgriper er å gjøre opp for seg. Det er akkurat det som Hayden har vært generøs nok til å la meg gjøre.

- Lidd i årevis

Panettiere og Hickerson har hatt et tilsynelatende turbulent forhold, og da sistnevnte ble arrestert sa skuespilleren dette til Entertainment Tonight:

BENDTNER: Niklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

- Jeg står frem med sannheten om det som skjedde med meg i håp om at min historie vil gi styrke til andre i voldelige forhold og hjelpe dem med å få den hjelpen de trenger og fortjener.

- Jeg er forberedt på å gjøre mitt for å sikre at denne mannen aldri skader noen igjen. Jeg er takknemlig for støtteapparatet mitt, som hjalp meg med å finne mot til å gjenvinne stemmen min og livet mitt, la hun til.

Panettieres advokat har også uttalt følgende:

- Etter å ha lidd i årevis som offer for psykisk, følelsesmessig og alvorlig fysisk mishandling, har Hayden Panettiere begynt prosessen med å ta livet sitt tilbake.

LES OGSÅ: Deler lyspunkt etter mørk tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer