Drew Barrymore og Tom Green:

Gjenforent med eksen etter 19 år

Gjenforent ansikt til ansikt for første gang siden bruddet i 2002.

GJENFORENING: Drew Barrymore og Tom Green var stormforelsket i 2000 da dette bildet ble tatt. Nylig møttes de for første gang siden bruddet. Foto: Shutterstock editorial / Peter Brooker / REX / NTB
GJENFORENING: Drew Barrymore og Tom Green var stormforelsket i 2000 da dette bildet ble tatt. Nylig møttes de for første gang siden bruddet. Foto: Shutterstock editorial / Peter Brooker / REX / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke møttes eksparet Drew Barrymore (46) og Tom Green (50), for første gang ansikt til ansikt på nesten 20 år. Gjenforeningen fant sted under Hollywood-stjernens eget talkshow «The Drew Barrymore Show».

Det melder blant andre People og australske News.

Sammen med Ross Mathews (42) satt det tidligere ekteparet seg ned rundt bordet og mimret tilbake på det nokså korte forholdet.

Skuespilleren og den kanadiske komikeren var gift knapt et år, før de gikk hver til sitt i 2002. Paret møttes på filmsettet til «Charlie's Angels» og startet å date ett år før bryllupet.

Selv om forholdet ikke varte lenge, kom det tydelig frem i programmet at de to har betydd mye for hverandre.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Mimret om bryllupsreisen

Under et innslag i programmet mimret Barrymore tilbake til en reise paret var på i 2001. Den gang tok de turen til Irland, hvor de blant annet gikk lange fjellturer.

- Det var en fin tur, sa Green, mens Barrymore la til at det var en av de beste turene hun har vært på.

MIMMRER: Tom Green og Drew Barrymore mimret tilbake til tiden de var gift. Her avbildet i 2000. Foto: Shutterstock Editorial / BEI / REX / NTB
MIMMRER: Tom Green og Drew Barrymore mimret tilbake til tiden de var gift. Her avbildet i 2000. Foto: Shutterstock Editorial / BEI / REX / NTB Vis mer

- Det var bryllupsreisen vår, fulgte Green opp med.

I programmet kom de også inn på da hjemmet deres i Beverly Hills sto i fyr og flammer i 2001, bare måneder før bryllupet. Barrymore mintes at hun sto på toppen av en bakke og så ned på telefonstolper som eksploderte og huset som var i full brann.

TABBER SEG UT: Det blir et pinlig øyeblikk i «Ex on the Beach» da Emad Nayab ikke kjenner igjen eksen som kommer nedover strandlinja. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Barrymore innrømmet at hun sto stiv av skrekk, og at Green hadde lent seg inntil øret hennes og sunget for å roe henne ned.

- Det fikk meg til å le. I det øyeblikket alt var så mørkt, skummelt og forvirrende, gjorde du det lettere for meg. Du fikk meg til å le, og jeg vil aldri glemme det, sa Barrymore i talkshowet.

Kom med sterke ord

På spørsmål fra Ross Matthews om hvordan det føltes å møtes igjen etter så mange år, beskrev Green det som en opplevelse utenfor kroppen.

Han la heller ikke skjul på at det føltes rart, men på en god måte.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Vel, jeg respekterer og elsker deg, svarte ekskona.

- Elsker deg også, svarte Green, noe som førte til at publikum brøt ut i jubel.

Single

Green har ikke giftet seg på nytt siden bruddet med Barrymore. Skuespilleren på sin side giftet seg på nytt med skuespiller Will Kopelman (43) i 2012. De to gikk hver til sitt i 2016.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

Verken Barrymore eller Green ser ut til å være i forhold for øyeblikket.

Barrymore har tidligere fortalt til radiovert Howard Stern (67) at hun og Green var «unge og ganske idioter» da de ble sammen, og la til at hun ikke visste hvordan hun skulle ta vare på seg selv.

LES OGSÅ: Lisa Rinna: «OMG, ta på deg klærne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer