BRUDD: Ett år etter at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gikk fra hverandre, møttes de igjen på en fest før helgen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ett år etter at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gikk fra hverandre, møttes de igjen på en fest før helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney Kardashian:

Gjenforent med eksen ett år etter bruddet

Kourtney Kardashian og eksen var i samme feiring før helgen.

Publisert

Det er allerede gått ett år siden forholdet mellom Kourtney Kardashian (40) og hennes 14 år yngre flamme Younes Bendjima (26) nådde sluttlinjen.

Paret, som hadde datet i to år da de gikk fra hverandre, har tilsynelatende kuttet all kontakt det siste året, men denne uken ble de gjenforent.

Både Kourtney, hennes yngre søster Kendall Jenner (23) og Younes deltok alle under feiringen av deres felles venn Daniel Chetrit fredag, og ifølge kilder skal 40-åringen og Younes ha vært i kontakt med hverandre under feiringen.

- Sa «hei»

Gjenforening til tross, det virker likevel som om realitystjernen er ferdig med sin yngre ekskjæreste.

- Kourtney sa «hei» til Younes, men hadde ikke noen annen form for interaksjon med ham, forteller en kilde til People.

DEN GANG DA: Kourtney og Younes var et svært populært og hett par. Her sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Kourtney og Younes var et svært populært og hett par. Her sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om de to eksene har gått videre etter bruddet, stoppet ikke det Younes da han oppsumerte 2018 like før nyttår. Der brukte han nemlig god tid på å hylle Kourtney for hvem hun er og det de hadde delt sammen.

Younes la blant annet ut et bilde av de to smilende sammen og en video av det som tilsynelatende er Kourtney med ballonger. Likevel var det det siste bildet av 40-åringen som stjal oppmerksomheten.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Vakker på utsiden og innsiden

I solnedgangen satt nemlig eksen på en av to madrasser og smilte til kamera. I den påfølgende teksten hyllet Younes Kourtney.

- La oss aldri glemme denne kvinnen som er vakker både på utsiden og innsiden. Jeg er ikke den type mann som glemmer sånt, skrev han og fortsatte:

- Du er en fantastisk kvinne og mor og jeg håper du finner lykke for deg og barna dine. Når alt kommer til alt, er alt kjærlighet. Vi vet ikke hva som kan skje i morgen, så sånn er det.

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Hvilket forhold de to eksene har i dag er ikke kjent, men mye later til at de har skilt lag som venner.

På fest med eksen

Også Kendall Jenners ekskjæreste, Ben Simmons, skal ha vært til stede under feiringen før helgen, ifølge People. De to gikk fra hverandre i mai i år, og kort tid senere postet supermodellen flere kryptiske meldinger i sosiale medier.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

«I Don't Love You Anymore», som direkte oversatt til norsk betyr «Jeg elsker deg ikke lenger», skal ha vært blant sitatene hun delte med følgerne sine.

Hun skal også ha skrevet «I wanna call you and talk», som oversatt blir «jeg vil ringe deg og snakke».

Ben Simmons skal også ha blitt observert på byen sammen med flere kompiser, hvor flere mystiske jenter skal ha vært til stede. Hvorvidt noen av jentene var med som hans date er ikke kjent.

Kendall og Ben vernet svært godt om forholdet da de var et par, og holdt det så privat som mulig. Også etter det angivelige bruddet har duoen holdt en svært lav profil, og selv om ingen av dem har bekreftet bruddet foreløpig, så det i juli ut til at det faktisk er slutt mellom dem.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer