Gigi Hadid og Zayn Malik:

Gjenforent med eksen - igjen

Stjerneparet ser ut til å ha funnet tilbake til hverandre.

GJENFORENT: Gigi Hadid og Zayn Malik ser ut til å ha funnet tilbake til hverandre ett år etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Gigi Hadid og Zayn Malik ser ut til å ha funnet tilbake til hverandre ett år etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Gigi Hadid (24) skapte i fjor en rekke overskrifter om sitt forhold til «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26). Forholdet oppsto et drøyt halvår etter bruddet med Zayn Malik (27) i desember 2018.

Den romantiske relasjonen til Tyler tok derimot slutt i begynnelsen av oktober, og nå kan det se ut til at 24-åringen har funnet tilbake til ekskjæresten sin - nok en gang.

Bursdagsfeiring

Gigi ble nemlig fotografert gående hånd i hånd med Zayn i New York søndag kveld. Gjenforeningen skjedde om lag ett år etter at paret gikk hver til sitt, og på Zayns bursdag.

TURTELDUER: Zayn og Gigi sammen med artist Dua Lipa og lillesøster Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Zayn og Gigi sammen med artist Dua Lipa og lillesøster Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge magasinet People skal paret ha deltatt på en familiemiddag sammen med Gigis søster Bella Hadid (23) og moren Yolanda Hadid (56).

Bella la selv ut et bilde fra kvelden på sin Instagram-profil, hvor søstrene sitter ved moren Yolanda som blåser ut lys på en bursdagskake. 56-åringen fylte nemlig år dagen før.

Senere samme kveld ble turtelduene fotografert på vei inn til gourmetrestauranten 11 Madison, hvor de angivelig nøt en romantisk middag alene.

DATE: Paret ble observert ute på en romantisk bursdagsmiddag søndag kveld. Foto: NTB Scanpix
DATE: Paret ble observert ute på en romantisk bursdagsmiddag søndag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av-og-på

Victoria's Secret-modellen ble for første gang observert med Zayn i 2015, men paret bekreftet imidlertid ikke forholdet før året etter. De ble raskt et av de mest omtalte parene i kjendisverdenen, men forholdet tok slutt våren 2018.

De var derimot ikke helt ferdige med hverandre, da de allerede et halvt år senere var gjenforent. Men, heller ikke denne gang var forholdet til å redde, da flere medier meldte bare to måneder senere at de nok en gang hadde gjort det slutt.

Nå kan det imidlertid se ut til at kjærligheten igjen blomstrer for stjerneparet. Ingen av partene har hittil bekreftet forholdet - selv om bildene fra søndagens gjenforening kan hinte om en romantisk gjenforening mellom dem.

Privat flørt

At det i det hele tatt kommer en bekreftelse fra paret er høyst usikkert. Gigi har nemlig holdt privatlivet tett til brystet den siste tiden, spesielt når det kommer til den tidligere romantiske relasjonen til Tyler Cameron.

Paret bekreftet nemlig aldri at de var romantisk involvert - heller tvert imot.

Selv om de ble observert på en rekke dater i fjor, avkreftet Tyler forholdet til supermodellen så sent som en måned før det ble slutt.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Vi er bare venner, fortalte han til Entertainment Tonight i september.

Han rettet seg derimot raskt.

- Jeg mener, det er der vi er nå. Forholdet vårt trenger ikke å være offentlig. Hun er et godt menneske, en fantastisk person, og vi holder det vennskapelig, fortsatte han noe kryptisk.

Tre uker etter at en venn nær paret avslørte til Us Weekly at de hadde endt den romantiske relasjonen, bekreftet Taylor at de hadde et forhold.

På spørsmål fra People hva som var det beste med forholdet deres, svarte han nemlig følgende:

- Hun er en fantastisk person, og jeg fikk en god venn. Jeg har mye respekt for henne og har bare fine tanker om henne, så jeg traff et veldig bra menneske.

Videre fortalte han at de har beholdt vennskapet etter at de brøt med hverandre.

- Det var ikke et vondt brudd eller noe sånt. Vi er bare på ulike stadier i livene våre akkurat nå. Vi er venner, forklarte han.

Dermed bekreftet han det «alle» hadde visst - at de to hadde vært et par.

LES OGSÅ: Her bekrefter stjernen «hemmelig» fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer