Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Gjenforent med datteren: - 100 dager på sykehus

Stjerneparet deler det første bildet av datteren.

TAKKNEMLIGE: Priyanka Chopra og Nick Jonas skriver at de setter pris på hvert øyeblikk etter den tøffe starten på familieforøkelsen. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP
TAKKNEMLIGE: Priyanka Chopra og Nick Jonas skriver at de setter pris på hvert øyeblikk etter den tøffe starten på familieforøkelsen. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP Vis mer
Publisert

I januar ble det kjent at artist Nick Jonas (29) og kona Priyanka Chopra (39) hadde blitt foreldre. Fødselen kom som et sjokk på fansen ettersom paret ikke hadde sagt et ord om at de ventet barn.

Etter at fødselen ble annonsert har det vært relativt stille fra paret på baby-fronten, men i anledning morsdagen deler paret det første bildet av datteren på Instagram.

De har ventet flere måneder med å dele et bilde av datteren, og også på dette bildet er hun skjermet med en hjerte-emoji over ansiktet.

«På denne morsdagen kan vi ikke annet enn å reflektere over de siste månedene og den karusellen vi har vært på, som vi nå vet at så mange andre også har opplevd. Etter over 100 dager på NICU (nyfødtintensivavdeling, journ.anm.) er den lille jenta vår endelig hjemme» skriver paret på Instagram.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Videre skriver de at selv om familielivet var utfordrende for paret de første månedene, er det klart for dem hvor verdifullt og perfekt hvert øyeblikk er. Paret går ikke ut med årsaken til det lange sykehusoppholdet.

«Vårt neste kapittel begynner nå, og babyen vår er absolutt en tøffing. Kom igjen, M!» skriver de til datteren som bærer navnet Malti Marie.

Fikk barn via surrogat

Jonas og Chopra giftet seg i desember 2018, fire måneder etter at det ble kjent at paret hadde forlovet seg. Forlovelsen kom brått på mange, da det ble kjent at stjerneduoen begynte å date bare tre måneder tidligere.

Paret fikk den lille jenta i januar via surrogat. Først i april avslørte de navnet til datteren, og bildet de delte i anledning morsdagen er det første bildet som har blitt delt av vesle Malti Marie.

FANGET: Shauna Rae er 22 år, men fanget i kroppen til en 8-åring. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Stor aldersforskjell

Paret har tidligere fått stor oppmerksomhet for aldersforskjellen. Det stopper dem imidlertid ikke fra å ha et lykkelig ekteskap. I et intervju med ET kunne paret avsløre hemmeligheten bak ekteskapet.

Blant faktorene spiller ærlighet og moro inn.

- Kommunikasjon. Ha det gøy sammen. Jeg tror nøkkelen er å nyte hverandres selskap og bare ha det hyggelig, fortalte Chopra.

LES OGSÅ: Var døden nær - avslører sykdomsdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer