Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Gjenforent med datteren: - 100 dager på sykehus

Stjerneparet deler det første bildet av datteren.

TAKKNEMLIGE: Priyanka Chopra og Nick Jonas skriver at de setter pris på hvert øyeblikk etter den tøffe starten på familieforøkelsen. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP
TAKKNEMLIGE: Priyanka Chopra og Nick Jonas skriver at de setter pris på hvert øyeblikk etter den tøffe starten på familieforøkelsen. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP Vis mer
Publisert

I januar ble det kjent at artist Nick Jonas (29) og kona Priyanka Chopra (39) hadde blitt foreldre. Fødselen kom som et sjokk på fansen ettersom paret ikke hadde sagt et ord om at de ventet barn.

Etter at fødselen ble annonsert har det vært relativt stille fra paret på baby-fronten, men i anledning morsdagen deler paret det første bildet av datteren på Instagram.

De har ventet flere måneder med å dele et bilde av datteren, og også på dette bildet er hun skjermet med en hjerte-emoji over ansiktet.

«På denne morsdagen kan vi ikke annet enn å reflektere over de siste månedene og den karusellen vi har vært på, som vi nå vet at så mange andre også har opplevd. Etter over 100 dager på NICU (nyfødtintensivavdeling, journ.anm.) er den lille jenta vår endelig hjemme» skriver paret på Instagram.

Videre skriver de at selv om familielivet var utfordrende for paret de første månedene, er det klart for dem hvor verdifullt og perfekt hvert øyeblikk er. Paret går ikke ut med årsaken til det lange sykehusoppholdet.

«Vårt neste kapittel begynner nå, og babyen vår er absolutt en tøffing. Kom igjen, M!» skriver de til datteren som bærer navnet Malti Marie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer