UT PÅ TUR: Jon Voight (t.v.) storkoste seg på båttur i Venezia sammen med datteren Angelina Jolie og barnebarnet Zahara. Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Jon Voight (t.v.) storkoste seg på båttur i Venezia sammen med datteren Angelina Jolie og barnebarnet Zahara. Foto: Stella PicturesVis mer

Gjenforent med bestefar

Angelinas pappa smilte bredt da han endelig fikk lov til å møte barnebarna...

SEHER.NO:  Etter at Angelina Jolie (34) i fjor skværet opp med sin pappa - skuespilleren Jon Voight (71) - har tonen mellom de to filmstjernene blitt stadig mer hjertelig.

Og da Voight i helgen var med Angelina, hennes samboer Brad Pitt (46) og parets seks barn til Venezia i Italia, var det ikke vanskelig å se at 71-åringen var strålende fornøyd over å få tilbringe kvalitetstid sammen med barnebarna.

Angelina nektet helt fram til i fjor Jon Voight å ha kontakt med sin familie, etter at han i et intervju i 2002 hevdet at datteren trengte psykiatrisk hjelp.

Derfor var det ikke rart at den stolte bestefaren smilte bredt da han blant annet sammen med Angelina, Brad og  år gamle Zahara dro ut på båttur i kanalbyen.

Og det så ut til at også den vesle jenta satte pris på å ha med bestefar på båtturen.

Kanskje er forholdet mellom Jon og Angelina nå i ferd med å bli så bra at hun vil la ham gifte henne vekk, hvis hun og Brad skulle finne på å gjøre alvor av bryllupsryktene som har svirret rundt dem i lang tid...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Usannsynlig at dette bare er muskler