Gjenforent med 17 år yngre eks-kjæreste

Whitney Houston klarer ikke holde seg unna sin unge flamme.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kveld var Whitney Houston (48) på restaurant med sin unge eks-kjæreste Ray J (31). Popdivaen strålte og snakket villig med fotografene som antydet at hun og Ray J var et pent par.

Etter år med rusmisbruk, skandaler og jojo-slanking ser det endelig ut til at lykken smiler til «I Will Always Love You»-stjernen.

Etter restaurantbesøket gikk paret ut til en ventende Rolls-Royce. Videoen viser at Ray J oppfører seg som en perfekt gentleman og åpner døren for 48-åringen og sørger for at hun sitter komfortabelt før han setter seg i førersetet og kjører avgårde.  

Houston og Ray J møtte hverandre i 2007 etter Whitneys skilsmisse fra Bobby Brown.

To år senere var det slutt mellom dem, men romansen blomstret opp igjen året etter. Nå virker det som stjernene har funnet tilbake til hverandre nok en gang.

Ray J har tidligere datet realitystjernen Kim Kardashian, og var med i hennes sexvideo fra 2003.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk første filmjobb på 18 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer