<strong>HYGGELIG GJENSYN:</strong> TV-profilen møtte igjen store deler av årets «Alt for Norge»-sesong. her sammen med vinneren Berit Rodsater (28,f.v.),  Angela Flatland (25), Travis Nordgård (22), Jorgen Karlsrud (27), Gregg Larsen (44), Andy Halversen (31) og Colby Bakke (35).  Foto: Henning Jensen
HYGGELIG GJENSYN: TV-profilen møtte igjen store deler av årets «Alt for Norge»-sesong. her sammen med vinneren Berit Rodsater (28,f.v.), Angela Flatland (25), Travis Nordgård (22), Jorgen Karlsrud (27), Gregg Larsen (44), Andy Halversen (31) og Colby Bakke (35). Foto: Henning Jensen Vis mer

Gjenforent i USA

«Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard ble mottatt som en helt da hun dro på besøk til sine nye norsk-amerikanske venner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fire år har Henriette Bruusgaard (31) ledet suksessprogrammet «Alt for Norge» på TVNorge, men årets sesong ble den siste. Like etter innspilling dro hun på besøk til Minnesota i USA for å besøke deltagere fra alle sesongene.

– Det var utrolig gøy og fint å møte alle igjen. Minnesota var veldig norsk og skandinavisk. Det var sært og morsomt å se, forteller Henriette, og forteller at det føltes riktig å reise dit nå.   

– Minnesota er den staten i USA med flest norskættede amerikanere. Det er på en måte kjernen av historien og konseptet til Alt for Norge. Etter å ha jobbet med dette så mange år var det på tide å dra dit. Jeg kunne ikke fått en bedre avslutning på programlederrollen.

Møtte gamle venner

TV-profilen ble tatt godt imot av norskamerikanerne, og sammen arrangerte de en minneverdig reunionfest på taket av en av byens trendy restauranter.

– Den beste opplevelsen var å møte igjen deltagere fra sesong 1 og 2, som det var evigheter siden jeg hadde sett. Det mest spesielle var kanskje å møte Grant Aaseng, Kari Tauring og Deborah Breberg fra sesong 1 – vi er jo på en måte originalbesetningen, forteller Henriette.

<strong>TOPP STEMNING:</strong> - Det mest spesielle med turen var kanskje å møte Grant Aaseng, Kari Tauring og Deborah Breberg fra sesong 1 - vi er jo på en måte originalbesetningen, forteller Henriette. Her i full sving sammen med de tidligere deltagerne.   Foto: Henning Jensen
TOPP STEMNING: - Det mest spesielle med turen var kanskje å møte Grant Aaseng, Kari Tauring og Deborah Breberg fra sesong 1 - vi er jo på en måte originalbesetningen, forteller Henriette. Her i full sving sammen med de tidligere deltagerne. Foto: Henning Jensen Vis mer

Hemmelighetsfull

Den flotte programlederen har flere jern i ilden, men er svært hemmelighetsfull rundt sitt nye liv.

– Jeg har ikke så mye å si om det, jeg jobber med litt forskjellige ting. Men jeg kommer til å savne veldig mye med «Alt for Norge», bedyrer Henriette, som ved flere anledninger har blitt omtalt som TV-skjermens Synnøve Solbakken.  

– Hvordan er det å bli sett på som «Den norske drømmen»?

 – Vel, hvis alle som tenker at jeg er det, hadde levd med meg en ukes tid, tror jeg antall «norskdrøm»-karakteristikker hadde blitt redusert betraktelig. Men det hyggelig at noen ser på meg som det altså, sier 31-åringen med et smil.

LES OGSÅ: Nekter å gå på trygd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer