Gjenforent i studio

Rihanna og Chris Brown gir ut duett tre år etter mishandlingen.

TILGITT: Rihanna ser ut til å ha tilgitt eks-kjæresten Chris Brown som slo henne i 2009. Nå gir de ut en ny sang sammen.  Foto: All Over Press
TILGITT: Rihanna ser ut til å ha tilgitt eks-kjæresten Chris Brown som slo henne i 2009. Nå gir de ut en ny sang sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Superparet Rihanna (23) og Chris Browns (22) forhold fikk en dramatisk slutt da Brown ble voldelig før en Grammy-fest i 2009. Brown slo Rihanna med knyttet neve, og bildene av den sårede stjernen gikk verden rundt.

Brown ble senere dømt for mishandling og måtte gjennomføre samfunnstjeneste og terapi.

Nå ser det ut til at «We Found Love»-stjernen har tilgitt sin voldelige eks-kjæreste. De har flere ganger blitt observert på byen sammen og kommuniserer jevnlig på nettsamfunnet Twitter. Nå avslører nettstedet Life & Style at eksene har spilt inn en duett og planlegger å gi ut singelen neste uke.

- Rihanna slipper en ny låt neste uke og Chris er også med. Det er en full versjon av «Birthday Cake» fra hennes siste album «Talk That Talk», sier en kilde til
Life & Style.

Selv om ryktene om en gjenforening lenge har svirret rundt eks-paret benekter begge at de er sammen igjen.

- Chris og Rihanna er venner igjen, men de er bare venner, sier Browns pressetalsmann til magasinet.


Stjernene ble tidligere denne måten sett sammen i platestudio, som førte til flere rykter om at de to er sammen igjen. Enn så lenge ser det ut til at gjenforeningen kun er i musikken, og Brown skal være lykkelig sammen med kjæresten Karrueche Tran.

En av popstjernens produsenter Da Internz hinter om duetten og lover sangerens fans en stor overraskelse.

- Det blir helt galskap og gjesteartisten vil sjokkere alle.

Det var før en Grammyfest i 2009 at Brown angrep Rihanna og mishandlingen sjokkerte fans og stjerner over hele verden. Rapperen skal også nylig ha spøkt om den dramatiske hendelsen på en Grammyfest i forrige uke.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Depper over sin voldelige eks  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer