Gjenforent i Oslo etter bruddet

Lily Collins og Jamie Campbell Bower beholdt vennskapet etter ett år som kjærester.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For bare en snau måned siden gjorde skuespillerparet Lily Collins (24) og Jamie Campbell Bower (24) det slutt etter litt over ett år sammen.

– Jeg skjønner godt hvorfor skuespillere blir sammen når de spiller mot hverandre. Vi fikk jo denne jobben fordi vi hadde så god kjemi, fortalte skjønnheten til Glamour Magazine kort tid før bruddet.
 
Derfor kunne det fort blitt pinlig når den mørkhårede skjønnheten måttet jobbe tett med den rocka, lysluggede kjekkasen, på verdensturné for å promotere den nye Harald Zwart-filmen «Skyggejegerne».
 
Likevel var det ingen trykket stemning å spore da datteren til den britiske musikklegenden Phil Collins (62) og eksen poserte smilende sammen på Hotel Continental.

- De har klart å beholde vennskapet, så det har gått fint for dem å reise sammen på pressetur, sa en kilde nær Collins til Us Weekly. 

Lily, som er datter av popstjernen Phil Collins (62), har tidligere også vært sammen med «Twilight»-stjernenTaylor Lautner (21) og Hollywood-kjekkasen Zac Efron (25). Jamie har på sin side vært forlovet med «Harry Potter»-kollegaen Bonnie Wright (22) 
 
Senere fredag kveld møter eksene igjen pressen når filmen har premiere i regissørens hjemby Fredrikstad.  

LES OGSÅ: - Jeg har ikke prøvd å skjule noe


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer