IDYLLEN SLÅR SPREKKER: Videoen av Solange som angriper Jay Z i heisen på Standard Hotel i New York etter MET-gallaen i forrige uke, har gått verden rundt. Dette bildet er tatt sekunder etter angrepet.
 Foto: Splash News/ All Over Press
IDYLLEN SLÅR SPREKKER: Videoen av Solange som angriper Jay Z i heisen på Standard Hotel i New York etter MET-gallaen i forrige uke, har gått verden rundt. Dette bildet er tatt sekunder etter angrepet. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Gjenforent i bryllup etter sjokk-krangel

Artistsøstrene Beyoncé og Solange la fadesen bak seg da de feiret venninnen Kelly Rowland.

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke giftet Kelly Rowland (33) seg med eks-bokseren Tim Witherspoon i en romantisk og intim seremoni på Costa Rica.

Beyoncé Knowles (33), som ble kjent med Kelly da de begge var medlem av jentegruppen «Destiny's Child» på 90-tallet, ankom festlighetene i privatfly - side om side med skandale-lillesøsteren Solange Knowles (27).

Bryllupet fant sted bare fire dager etter sjokk-krangelen mellom Solange og Beyoncés ektemann Jay Z (44), som ble filmet i heisen på Standard Hotel i New York etter den tradisjonsrike MET-gallaen.

GODE VENNER: Kelly Rowland var medlem av jentegruppen Destiny's Child fra 1990 til 2006, sammen med Beyoncé og Michelle Williams. Hun har også knyttet et nært vennskap med Beyoncés lillesøster Solange. Her er Kelly og Solange på trilletur med Solanges sønn Daniel i Beverly Hills i 2005. Foto: STELLA PICTURES
GODE VENNER: Kelly Rowland var medlem av jentegruppen Destiny's Child fra 1990 til 2006, sammen med Beyoncé og Michelle Williams. Hun har også knyttet et nært vennskap med Beyoncés lillesøster Solange. Her er Kelly og Solange på trilletur med Solanges sønn Daniel i Beverly Hills i 2005. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Det er per dags dato ikke kjent hva som er grunnen til Solanges raseriutbrudd, men flere har spekulert i hvorfor Beyoncé ikke stoppet angrepet på ektemannen.

Beyoncé og Solange er gode venninner av bruden, som de har kjent siden tenårene. Også søstrenes mor Tina Knowles (60) var blant de 30 gjestene som overvar den intime bryllupsseremonien.

Bruden bar en hvit brudekjole, og brudgommen matchet med hvit smoking - og også gjestene var for anledningen kledd i hvitt, skriver UsMagazine.

Jay Z på sin side var ingen steder å se under bryllupsfestlighetene...

Rowland har tidligere vært forlovet med den amerikanske fotballspilleren Roy Williams (33), men paret gjorde det slutt kun to måneder før bryllupet skulle ha stått.

Tim Witherspoon har de siste årene fungert som Kelly Rowlands manager. Han fridde til henne via Skype i fjor.

LES OGSÅ: Kelly Rowland trener for å se bra ut naken