Gjenforent i barnas bursdag

J-Lo og Marc Anthony la personlige problemer til side da tvillingene fylte år.

LYKKEN TOK SLUTT: Jennifer Lopez og Marc Anthony var et av Hollywoods heteste par på starten av 2000-tallet.  Foto: All Over Press
LYKKEN TOK SLUTT: Jennifer Lopez og Marc Anthony var et av Hollywoods heteste par på starten av 2000-tallet. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Jennifer Lopez (45) og eksmannen Marc Anthony (46) feiret lørdag syv-årsdagen til tvillingene Max og Emme.

Det tidligere superparet møttes i 2004 og giftet seg kort tid etter, før de gikk fra hverandre etter syv års ekteskap. Tiden etter har begge hatt nye kjærester, og i fjor giftet Anthony seg på nytt med modellen Shannon de Lima (27).

Selv om begge har gått videre, legger eksparet alt til side når det er tid for barnas bursdag. Lørdag publiserte J-Lo et bilde på Instagram av hele gjengen, inkludert Anthony.

- Party time!!! HAPPY 7th BIRTHDAY TO THE COCONUTS!! #thesetwoknowhowtoparty #twins#LOVE #familia, skrev tobarnsmoren under bildet.

Party time!!! HAPPY 7th BIRTHDAY TO THE COCONUTS!! #thesetwoknowhowtoparty #twins #LOVE #familia

Et bilde publisert av Jennifer Lopez (@jlo)

Barna først

Helt siden bruddet mellom stjernene, har begge vært innstilt på å holde en god tone for barnas skyld.

- Marc og jeg har god kontakt. Begge vet at barna kommer først, så vi prøver å hjelpe hverandre i hverdagen, har Lopez fortalt magasinet People.

Etter bruddet ble Lopez sammen med Casper Smart (27), men forholdet tok slutt i fjor sommer.

TVILLINGKJÆRLIGHET: Jennifer Lopez med tvillingene Max og Emme.  Foto: All Over Press
TVILLINGKJÆRLIGHET: Jennifer Lopez med tvillingene Max og Emme. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Her går det galt for Naomi Campbell