Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Gjenforent i all hemmelighet

Etter månedsvis med spekulasjoner og rykter er «Farmen kjendis»-paret nå fotografert hånd i hånd – i København.

HEMMELIG MØTE: Her er bildet av Sophie Elise da hun møtte Isak Dreyer i København etter at han kom hjem fra sin Grønland-eskpedisjon. Forholdet har til tider vært turbulent, men på flyplassen ble de to fotografert hånd i hånd. Foto: Privat
HEMMELIG MØTE: Her er bildet av Sophie Elise da hun møtte Isak Dreyer i København etter at han kom hjem fra sin Grønland-eskpedisjon. Forholdet har til tider vært turbulent, men på flyplassen ble de to fotografert hånd i hånd. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har kokt rundt eksblogger Sophie Elise Isachsen (27) og fisker Isak Dreyer (28) etter at de i fjor fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis».

Etter at Se og Hør i januar trykket romantiske bilder av de to realitydeltakerne sammen i Oslo, har det vært enorm interesse rundt forholdet. Paret selv har holdt kortene tett til brystet, men har delt flere kryptiske meldinger om hverandre på sosiale medier.

HETT: Mange la merke til den gode tonen mellom Sophie Elise og Isak inne på gården under «Farmen kjendis». Foto: TV 2
HETT: Mange la merke til den gode tonen mellom Sophie Elise og Isak inne på gården under «Farmen kjendis». Foto: TV 2 Vis mer

Reiste fra kjæresten

I mars reiste Isak på ekspedisjon til Grønland, noe som naturlig nok satte forholdet på prøve.

- Jeg er ikke sammen med ham akkurat nå, nei. Legg merke til at jeg sier akkurat nå. Det kommer sikkert til å skje igjen, fortalte Sophie Elise nylig i podkasten «The Kåss Furuseths».

UT PÅ TUR: I tre måneder har Dreyer vært på ekspedisjon på Grønland sammen med Jens Kvernmo. Der har de blant annet drevet med jakt og fiske. Foto: Øyvind Nordahl Næss / NRK
UT PÅ TUR: I tre måneder har Dreyer vært på ekspedisjon på Grønland sammen med Jens Kvernmo. Der har de blant annet drevet med jakt og fiske. Foto: Øyvind Nordahl Næss / NRK Vis mer

Nå ser det ut til at hun har fått rett i sin «spådom». Som Se og Hørs nye bilder viser, gikk paret hånd i hånd under et møte i Danmark nylig.

GJENFORENT?: Saken om Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer er i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
GJENFORENT?: Saken om Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer er i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Bildene er tatt på flyplassen i København i slutten av juni, og det kan se ut til at Sophie Elise har reist for å møte Isak som var på vei tilbake fra Grønland-ekspedisjonen.

HÅND I HÅND: Her ser man Isak og Sophie Elise avbildet sammen. Foto: Privat
HÅND I HÅND: Her ser man Isak og Sophie Elise avbildet sammen. Foto: Privat Vis mer
SAMMEN? Isak og Sophie Elise ble observert sammen i København på hotellet Villa Copenhagen. Foto: Privat
SAMMEN? Isak og Sophie Elise ble observert sammen i København på hotellet Villa Copenhagen. Foto: Privat Vis mer

Rosa crocs

På sosiale medier har eksbloggeren også delt bilder fra en venninnetur til København i samme tidsrom.

Observante følgere har lagt merke til et bilde Sophie Elise da delte på Insta-story av føttene deres – der Isak er gjenkjennes med sitt uvanlige fottøy.

GJENKJENT: Sophie Elise har delt et bilde av Isaks spesielle fottøy på Instastory. De samme crocsene er lett gjenkjennelig på bildet fra flyplassen. Foto: Skjermdump fra Instagram
GJENKJENT: Sophie Elise har delt et bilde av Isaks spesielle fottøy på Instastory. De samme crocsene er lett gjenkjennelig på bildet fra flyplassen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dreyer hadde nemlig på seg rosa crocs, noe han også er iført på bildene fra flyplassen …

«Det kalles mote, sjekk det ut», skriver Sophie Elise til bildet.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

Komplisert relasjon

Det var Dreyer som i februar stakk av med seieren i «Farmen kjendis», og på finalefesten kom han og Sophie Elise sammen.

- Frem til nå har det vært komplisert, så jeg tror det kommer til å bli bedre fra her, fortalte Sophie Elise den gangen til Se og Hør.

KOM UTEN DATE: I mai strålte Sophie Elise på Gullruten uten en mann ved sin side, og svarte kryptisk når det kom til spørsmål om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KOM UTEN DATE: I mai strålte Sophie Elise på Gullruten uten en mann ved sin side, og svarte kryptisk når det kom til spørsmål om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun bekreftet at de to datet, og hadde møtt hverandres foreldre.

Men kort tid senere oppsto det tilsynelatende problemer. Da delte influenseren flere mystiske innlegg, der hun ga uttrykk for at hun sto midt i en vanskelig situasjon.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

«Det har ikke vært så enkelt for meg å være åpen på sosiale medier om livet mitt i det siste. Ting som har sirkulert på sosiale medier er dessverre bare toppen av isfjellet, og jeg har prøvd å håndtere det privat. Nå har jeg skjønt PÅ’N IGJEN … hva jeg fortjener og ser frem til å «komme tilbake» til meg selv igjen», skrev hun på Instagram.

Angret

Like etterpå «svarte» Dreyer i sine egne mediekanaler med en angrende tekst og et bilde av seg selv.

«På bildet sitter en som ikke har vært den beste utgaven av seg selv. Unner ikke Sophie noe av de hun går gjennom nå», skrev nordlendingen.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Likevel skal paret ha kommet seg gjennom den vanskelige perioden, og i april var Sophie Elise langt mer håpefull da hun gjestet podkasten «Janka og Marte».

- Jeg tenker at akkurat nå er jo han på ekspedisjon på Grønland og skal være borte i tre måneder. For meg har det vært sånn at jeg visste da vi kom ut fra «Farmen» at det kom til å være hengende over oss så lenge. Og etter vi kom «ut» ble det enda mer – og så den Grønland-turen. Så jeg føler vi må gjennom alt dette, så kan man eventuelt si at vi er kjærester, hvis man har klart alt det der, fortalte hun den gangen.

Holder forholdet privat

De siste månedene har det vært stille rundt den mye omtalte romansen, men i april fortalte Dreyer til KK at han bor hos Sophie Elise, og overfor Dagbladet Magasinet fortalte han hva han liker best med henne.

- Noe av det jeg liker med Sophie er at hun er hundre prosent ekte, fortalte bodøværingen til Dagbladet Magasinet, men var taus når det kom til spørsmål om forholdet:

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

– Jeg har bestemt meg for å ikke snakke om det. Jeg kan snakke om eksen min fordi det er over og ferdig, men ting jeg er i nå, som jeg er engasjert i og liker, vil jeg ha for meg selv. Det er bare mitt, fortalte han til avisen.

Nå som Dreyer er ferdig med sin ekspedisjon, kan det altså se ut til at de varme følelsene på nytt har blusset opp mellom kjendisparet.

LES OGSÅ: Snakker ut om dramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer