Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Gjenforent i all hemmelighet

Etter månedsvis med spekulasjoner og rykter er «Farmen kjendis»-paret nå fotografert hånd i hånd – i København.

HEMMELIG MØTE: Her er bildet av Sophie Elise da hun møtte Isak Dreyer i København etter at han kom hjem fra sin Grønland-eskpedisjon. Forholdet har til tider vært turbulent, men på flyplassen ble de to fotografert hånd i hånd. Foto: Privat
HEMMELIG MØTE: Her er bildet av Sophie Elise da hun møtte Isak Dreyer i København etter at han kom hjem fra sin Grønland-eskpedisjon. Forholdet har til tider vært turbulent, men på flyplassen ble de to fotografert hånd i hånd. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har kokt rundt eksblogger Sophie Elise Isachsen (27) og fisker Isak Dreyer (28) etter at de i fjor fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis».

Etter at Se og Hør i januar trykket romantiske bilder av de to realitydeltakerne sammen i Oslo, har det vært enorm interesse rundt forholdet. Paret selv har holdt kortene tett til brystet, men har delt flere kryptiske meldinger om hverandre på sosiale medier.

Reiste fra kjæresten

I mars reiste Isak på ekspedisjon til Grønland, noe som naturlig nok satte forholdet på prøve.

- Jeg er ikke sammen med ham akkurat nå, nei. Legg merke til at jeg sier akkurat nå. Det kommer sikkert til å skje igjen, fortalte Sophie Elise nylig i podkasten «The Kåss Furuseths».

Nå ser det ut til at hun har fått rett i sin «spådom». Som Se og Hørs nye bilder viser, gikk paret hånd i hånd under et møte i Danmark nylig.

Bildene er tatt på flyplassen i København i slutten av juni, og det kan se ut til at Sophie Elise har reist for å møte Isak som var på vei tilbake fra Grønland-ekspedisjonen.

Rosa crocs

På sosiale medier har eksbloggeren også delt bilder fra en venninnetur til København i samme tidsrom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer