Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Gjenforent for datterens skyld

Khloé Kardashian og eksen har bodd under samme tak på grunn av corona-pandemien.

GJENFORENT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er gjenforent for datterens skyld. Foto: NTB scanpix
GJENFORENT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er gjenforent for datterens skyld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er over ett år siden nok en utroskapsskandale rammet Khloé Kardashian (35), da hennes daværende kjæreste Tristan Thompson (29) ble sett i het omfavnelse med Jordyn Woods (22), bestevenninnen til Khloés egen lillesøster, Kylie Jenner (22).

Nyheten sjokkerte en hel kjendisverden, og ledet Khloé til å avslutte forholdet sitt med Tristan, som hun deler datteren True (1) med. Etter bruddet flyttet hun ut fra 29-åringens hjem i Cleveland, og hjem til Los Angeles.

Nå skal de derimot nok en gang ha bodd under samme tak - men denne gang av helt andre grunner enn tidligere.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Holder seg hjemme

I likhet med her hjemme i Norge, har også USA og flere andre land i verden innført strenge tiltak for å forhindre smitte av coronaviruset. Mange sitter i karantene, enten pålagt eller frivillig, og får derfor ikke sett sine nære og kjære.

I Khloés tilfelle betyr det at datteren ikke har fått sett faren sin, da foreldrene ikke bor sammen til daglig.

Dette skal eksparet imidlertid ha valgt å gjøre noe med. Ifølge People Magazine har nemlig Khloé og Tristan bodd under samme tak i flere dager, slik at datteren har fått tilbringe tid med faren sin igjen.

- Khloé holder seg hjemme med True. De har ikke møtt Trues søskenbarn for å leke, og leker bare i hagen hjemme. Tristan har vært der og har bodd i Khloés hus i noen dager så han kan være sammen med True. De er alle friske, forteller en kilde til magasinet.

Det fastslås derimot at det ikke er snakk om noen romantisk gjenforening.

- Khloé og Tristan har ikke funnet tilbake til hverandre. Igjen så er det å samarbeide godt om datteren deres største prioritet, legger kilden til.

- Aldri såret True

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og utroskapen til ekskjæresten. Khloé har imidlertid også vært bestemt på at at hun ikke kommer til å holde eksen unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot Tristan er.

I podkasten «On Purpose» med Jay Shetty, fortalte hun i høst om utfordringene ved å dele foreldrerollen med eksen.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i podkasten, som ble gjengitt av Entertainment Tonight.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Inspirert av foreldrene

Det er liten tvil om at Khloés liv ble snudd på hodet etter fjorårets utroskapsskandale, og bruddet skal ha gått hardt inn på ettbarnsmoren, som i lang tid kjempet for å holde forholdet med basketballspilleren intakt. Fjorårets utroskap var nemlig ikke første gang Tristan tråkket over streken.

I 2018, dagen før fødselen, fikk Khloé vite at kjæresten hadde hatt flere affærer, og senest samme uke som deres datters ankomst, ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Likevel besluttet 35-åringen å stå i forholdet i håp om at det ikke skulle skje igjen, noe det gjorde, på verst mulig måte.

Selv i dyp hjertesorg klarte Khloé å ta seg sammen for datterens del, og hun lot Tristan sakte, men sikkert komme inn i livet hennes igjen, og de har siden møttes med hyppige mellomrom.

View this post on Instagram

🕊Soulmate 🕊

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

I et intervju i podkasten «Divorce sucks» i februar ga hun sine egne foreldre, Kris Jenner (64) og avdøde Robert Kardashian, æren for at hun i dag klarer å legge til side egne følelser og tanker etter bruddet, nettopp for å gi datteren en mulighet til å kjenne faren sin.

Khloé er nemlig dypt inspirert av hvordan foreldrene taklet det å skille seg i sin tid.

- Jeg hørte aldri, og da mener jeg aldri, at foreldrene mine snakket respektløst om hverandre. True er bare ett år gammel, så hun skjønner ikke hva som skjer, men jeg tror likevel at hun skjønner noe. Hun føler på energien, sa Khloé, før hun begynte å snakke om Tristan.

- Jeg vet at faren hennes er en flott person. Jeg vet hvor mye han elsker og bryr seg om henne, så jeg vil absolutt at han skal være til stede, sa hun i podkasten.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører sønnens varme hyllest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer