Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Gjenforent for datteren

Snart tre år etter skilsmissen beviser eksparet at de har klart å bevare vennskapet.

BEVARTE VENNSKAPET: I helgen fikk et bilde av eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted stor oppmerksomhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BEVARTE VENNSKAPET: I helgen fikk et bilde av eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted stor oppmerksomhet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

For tre år siden gikk Aqua-paret Lene Nystrøm (46) og Søren Rasted (51) hver til sitt etter 16 års ekteskap. Nyheten om skilsmissen kom i form av et innlegg på Instagram.

«Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre», skrev de den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres, Billy (14) og India (15).

Nystrøm og Rasted spilte sammen i musikkgruppen Aqua, som for alvor slo igjennom i 1997 med debutalbumet «Aquarium». Popgruppens slagere som blant andre «Barbie Girl» og «Dr. Jones», har nok vært låter flere har nynnet til opp gjennom årene.

SAMLET: Popgruppen Aqua ble oppløst i 2011, men har de siste årene vært gjenforent en rekke ganger. I 2017 og 2018 var de å se en rekke ganger live. Her er Lene Nystrøm avbildet med Søren Rasted, René Diff og Claus Noreen.
Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Popgruppen Aqua ble oppløst i 2011, men har de siste årene vært gjenforent en rekke ganger. I 2017 og 2018 var de å se en rekke ganger live. Her er Lene Nystrøm avbildet med Søren Rasted, René Diff og Claus Noreen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddet mellom Nystrøm og Rasted kom svært overraskende på pressen, og paret har i ettertid vært nokså tause om skilsmissen. Det skal imidlertid nevnes at om lag et år etter skilsmissen, nærmere sagt i 2018, valgte Rasted å uttale seg i stolen hos Hans Pilgaard i talkshowet «Hos Hans», ifølge Ekstra Bladet.

Der avkreftet han at det hadde vært noe dramatikk bak splitten, og betegnet det hele som en «veldig god» skilsmisse. Han pekte også på at det hadde vært fint med en forandring for ham personlig.

- Vi hadde det stadig vekk fint sammen. Etter å ha vært gift i 16 år blir man revet ut av den normale hverdagen man har hatt, og på noen måter er det også sunt - i hvert fall for meg, var noe av det 51-åringen uttalte.

Klipp fra TV2-programmet "Hver gang vi møtes": Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om "Barbie"-perioden. Vis mer

Beholdt vennskapet for barnas skyld

Hele veien har det sett ut til at Rasted og Nystrøm har klart å beholde vennskapet i hensyn til deres to felles barn. Det beviste de blant annet denne helgen hvor de var gjenforent for å feire datteren Indias konfirmasjon.

Konfirmasjonen foreviget Nystrøm i et innlegg på Instagram hvor man ser et bilde av Nystrøm sammen med eksmannen hvor de står sammen og holder tale for datteren.

På bildet kan man se Nystrøm lese opp fra et ark, mens en tydelig rørt Rasted kikker bort på ekskona.

Det tok ikke lang tid før det strømmet til med gratulasjoner til eksparets datter, men flere benyttet også anledningen til å poengtere måten Rasted ser på Nystrøm.

«Måten du fortsatt ser på henne», kommenterer en av følgerne.

Lene Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten, har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

FORELDRENES SKILSMISSE: Et tema i «Skal vi danse» var «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

- Vil alltid elske hverandre

Etter skilsmissen med Rasted la ikke Nystrøm skjul på at det var en tung avgjørelse. Nystrøm påpekte også at de skulle fortsette som gode venner, gode partnere, og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna deres.

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre, sa Nystrøm til Se og Hør for tre år siden.

KLINTE TIL: Her er Lene Nystrøm og Søren Rasted avbildet utenfor kirken i 2001. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Her er Lene Nystrøm og Søren Rasted avbildet utenfor kirken i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nystrøm og Rasted giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas i 2001, og i august samme år giftet de seg igjen i Danmark.

I sistnevnte bryllup overrasket Lene i en original, todelt blondekjole, stylet med knehøye, sølvfargede støvletter. Søren var på sin side iført en mønstrete, 70-tallsinspirert dress og et stort kors rundt halsen fremfor slips.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Måtte gi millionrabatt

Samme år som Vegas-bryllupet fant sted bosatte Nystrøm og Rasted seg i Danmark, og fem år etter kjøpte de et 420 kvadratmeter stort slott utenfor København. Den gang punget eksparet ut 26 millioner danske kroner.

Som følge av skilsmissen ble eksparet dessverre nødt til å selge slottet med navn Øxenholm. Palasset ble lagt ut for salg i 2017 med en prisantydning på 35 millioner danske kroner, noe som i dag tilsvarer rundt 51 millioner norske kroner.

DRAMATISK KUTT: I fjor kuttet eksparet syv millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark.
DRAMATISK KUTT: I fjor kuttet eksparet syv millioner kroner av prisantydningen. Foto: Se og Hør Danmark. Vis mer

Ett år senere kom det frem at slottet fortsatt ikke var solgt, og de ble nødt til å kutte prisantydningen med tre millioner danske kroner, eller om lag 4,3 millioner norske kroner. I fjor hadde eksparet fortsatt ikke fått solgt luksusvillaen, ifølge danske Se og Hør. Derfor besluttet de igjen å kutte prisantydningen, men den gangen med hele syv millioner danske kroner.

IDYLLISK: Eksparets bolig ble for første gang lagt ut for salg i 2017, men er enda ikke blitt solgt. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
IDYLLISK: Eksparets bolig ble for første gang lagt ut for salg i 2017, men er enda ikke blitt solgt. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Vis mer

Det vil si at villaen i fjor lå ute til salg for 28 millioner danske kroner, noe som tilsvarer 41 millioner norske kroner. Snart et halvt år senere skal det nevnes at eksparet enda ikke har fått solgt luksusslottet sitt.

LES OGSÅ: Slik gikk det med Aqua-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer