Kim Kardashian og Kanye West:

- Gjenforent for barna

Eksparet ble observert sammen som en familie etter skilsmissen.

GJENFORENT: Kim Kardashian og Kanye West gikk fra hverandre i februar. Nå er de imidlertid sett sammen igjen. Foto: DIGGZY / SplashNews / NTB
GJENFORENT: Kim Kardashian og Kanye West gikk fra hverandre i februar. Nå er de imidlertid sett sammen igjen. Foto: DIGGZY / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det har nå gått fem måneder siden nyheten om at realitystjernen Kim Kardashian (40) og rapperen Kanye West (44) skulle gå hver til sitt. Det skjedde etter flere måneder med spekulasjoner om at kjærligheten mellom paret hadde tatt slutt.

Den gang var det TMZ som kom med den triste nyheten - som sendte sjokkbølger gjennom internasjonal presse, fans og sosiale medier.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i årene etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Endelig gjenforent!

Til tross for at det kan se ut til at rapperen har gått videre etter bruddet (mer om det lenger ned i saken journ.anm.), kan det nå se ut til at det tidligere paret har beholdt det gode vennskapet de en gang hadde.

Ifølge Us Weekly ble nemlig paret forrige uke gjenforent i San Fransisco.

Der skal de ha tatt med seg alle de fire barna på museum.

- De kom inn som en normal familie, som bare ville ha det gøy. De hadde lite sikkerhetsvakter med seg, og hadde ingen barnepiker, forteller en kilde til Us Weekly, som forteller at familien var på Asian Art Museum lørdag.

Kilden forteller også at noen fra rapperens team ba museumet om en «diskret, privat mulighet til å komme inn før det åpnet for publikum», og la til at de ansatte ble overrasket over at hele familien kom - ikke bare West.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Hyllet eksmannen

Selv om paret nylig gjennomgikk et tungt brudd, er det ingen hemmelighet at de fremdeles har varme følelser for hverandre som venner. Da firebarnsfaren fylte 44 år tidligere i år, benyttet den tidligere kona muligheten til å gratulere ham.

På Instagram delte hun nemlig et bilde av familien, og delte en hyllest til eksmannen.

«Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet!», het det i bildeteksten til innlegget.

I månedene etter bruddet har det versert en rekke rykter om duoen, blant annet romanserykter.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Dater fortsatt

I mai kom nemlig nyheten om at West hadde funnet lykken på ny etter bruddet med realitystjernen. Den gang ble han nemlig observert med Irina Shayk (35).

En rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton og Daily Mail, meldte at de to hadde truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

Nylig hevdet imidlertid en kilde overfor Page Six at parets flørt hadde kjølnet, og at et romantisk forhold mellom supermodellen og rapperen ikke lenger var et faktum.

Allerede uken etter hevdet kilder til People det motsatte.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- De dater fortsatt, fortalte kilden, og la til at paret hadde hengt med hverandre i San Fransisco.

Verken West eller Shayk har foreløpig kommentert romanseryktene.

LES OGSÅ: Blir sjekket opp etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer