DeMario Jackson og Corinne Olympios:

Gjenforent etter «Ungkaren»-skandalen

DeMario Jackson og Corinne Olympios så ut til å ha lagt kranglen bak seg da de ble gjenforent.

GLEDE: Det var trolig ingen sure miner mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios da de ble gjenforent tidligere denne uken. Foto: Splash News
GLEDE: Det var trolig ingen sure miner mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios da de ble gjenforent tidligere denne uken. Foto: Splash News Vis mer

(Seoghør.no): Den siste tiden har det stormet rundt «Bachelor in Paradise»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios etter at skandalen mellom dem ble kjent.

Nylig snakket DeMario ut om hendelsen som blant annet har kostet ham jobben, og det var en tydelig rørt realitystjerne som brøt ut i tårer under intervju med programleder Chris Harrison.

DeMario ble nemlig anklaget for å ha seksuelt forgrepet seg på deltakeren Corinne under innspillingen av serien, men nå kan det imidlertid se ut til at den dramatiske feiden mellom DeMario og Corinne er lagt på is.

Holdt rundt hverandre

Tidligere denne uken ble nemlig de to tv-profilene gjenforent, og det så langt i fra ut som om det lå noen bitterhet mellom de to.

Duoen møttes utenfor en nattklubb i Hollywood torsdag denne uken, og Corinne hoppet opp i armene på Demario, som gladelig omfavnet henne.

Ifølge ET Online skal Demario ha gitt fotografene tommelen opp mens han klemte på «Bachelor in Paradise»-kollega Corinne.

Saken fortsetter under bildene.

GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: Splash News
GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: Splash News Vis mer
PÅ NATTKLUBB: De to tv-profilen var sammen på nattklubb i Hollywood etter den mye omtalte skandalen. Foto: Splash News
PÅ NATTKLUBB: De to tv-profilen var sammen på nattklubb i Hollywood etter den mye omtalte skandalen. Foto: Splash News Vis mer

Undersøkte anklagene

Hele den nye sesongen av spin-off-serien stod i fare, men etter å ha undersøkt anklagene mot Jackson, konkluderte produsentene med at det ikke hadde skjedd noe overtramp. Dermed kunne innspillingen fullføres.

Kanalen ABC har ikke skydd unna skandalen som oppstod på settet i sommer.

Allerede i første episode får seerne se hvordan Jackson og Olympios finner tonen, nærmest umiddelbart, når de møtes i baren den aller første kvelden, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

More from Entertainment Tonight: http://bit.ly/1xTQtvw ABC shut down production on 'BiP' in June after there were allegations of misconduct on set. Vis mer

«Bachelor in Paradise» er tidligere blitt anklaget for å utnytte skandalen til å promotere reality-serien, og CNNmener at også sesongpremieren tilsynelatende prøver å utnytte kontroversen.

Den første episoden kaster nemlig lite lys over hva som virkelig skjedde mellom DeMario og Olympios denne kvelden, og CNN mener at seerne sannsynligvis vil føle seg lurt - samtidig som verken de to deltakerne eller produksjonen blir renvasket.

- Husker lite

Da DeMario tidligere denne uken snakket om anklagene, beskrev han dem som «alle menns mareritt», ifølge New York Daily News, men det var først da han snakket om familiens reaksjoner at han brøt sammen.

- Det er tøft. Det er vanskelig. Jeg elsker moren min mer enn noe annet i verden. Å se henne gråte hver dag var hardt, sa han i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

VISER FLØRTEN PÅ TV: Under premieren av «Bachelor in Paradise» i USA fikk seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC
VISER FLØRTEN PÅ TV: Under premieren av «Bachelor in Paradise» i USA fikk seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC Vis mer

- Jeg er hennes alt, vi er bestevenner. Jeg måtte få henne til å deaktivere sosiale medier fordi hun gikk til krig for å forsvare meg.

Corinne Olympios på sin side var kjapt ute i media etter skandalen og sa at hun følte seg som et offer. Selv husket hun lite av episoden.

I en uttalelse gjengitt av blant andre Hollywood Reporter sa Corinne at hun først og fremst ønsker å finne ut hva som skjedde.

- Mens jeg aldri anklaget noen involvert i «Bachelor in Paradise», mener teamet mitt og jeg at det var svært viktig å være nøye med å finne ut av hva som skjedde. Jeg har følt at jeg har blitt dømt av motstridende og uklare rapporter, mens jeg selv ikke hadde noen minner om hva som skjedde, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slippe ham fri