FEIRER SAMMEN: Både Orlando og Mirana så ut til å kose seg, da de tilbragte Thanksgiving-helgen sammen. Foto: Splash News/ All Over Press
FEIRER SAMMEN: Både Orlando og Mirana så ut til å kose seg, da de tilbragte Thanksgiving-helgen sammen. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Gjenforent etter skilsmissen

Miranda Kerr og Orlando Bloom koste seg sammen med sønnen Flynn i New York.

POPULÆR: Australske Miranda Kerr er en av verdens mest etterspurte modeller. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Australske Miranda Kerr er en av verdens mest etterspurte modeller. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den australske supermodellen Miranda Kerr (30) og «Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom (36) overrasket mange da de 2012 brått gikk fra hverandre.

Etter at skilsmissen var et faktum erklærte imidlertid begge stjernene at de var innstilt på å samarbeide og å være venner, av hensyn til sønnen Flynn (2).

På grunn av travle arbeidskalendre er det sjelden alle tre får vært sammen, men i helgen var den lille familien i New York for å feire Thanksgiving.

Miranda og Flynn var også med og så på Orland øve på sin neste teaterrolle - som ifølge nettsiden Huffington Post er en oppsetning av Shakespeares «Romeo og Julie».

«Flynn synes det er så gøy å se pappa på scenen», skrev Miranda på sin Instagram-side og delte et bilde fra salen.Om Flynn kommer til å følge i pappas skuespiller-fotspor gjenstår å se...

Bladet Hello har tidligere skrevet at det skal ha vært de to stjernenes karrierer som til slutt førte at de bestemte seg for å skilles.

LES OGSÅ: Miranda overrasket i mini-bikini