Ben Affleck og Jennifer Garner:

Gjenforent etter sjokkuttalelsen

Viste seg sammen i Los Angeles.

OBSERVERT SAMMEN: Eksparet Ben Affleck og Jennifer Garner ble denne uken sett sammen i Los Angeles. For et par uker siden uttalte førstnevnte at han angret på skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
OBSERVERT SAMMEN: Eksparet Ben Affleck og Jennifer Garner ble denne uken sett sammen i Los Angeles. For et par uker siden uttalte førstnevnte at han angret på skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneskuespilleren Ben Affleck (47) skapte store overskrifter da han nylig gikk ut og sa at han angret på skilsmissen med ekskona Jennifer Garner (47). Det tidligere ekteparet annonserte bruddet i 2015, etter ti år sammen - men skilsmissen ble imidlertid ikke gjennomført før i 2018.

Årsaken var at paret flere ganger forsøkte å få forholdet til å fungere. Sammen har Affleck og Garner de tre barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8).

Det var i et intervju med New York Times tidligere i februar at 47-åringen åpenhjertig fortalte om den tøffe tiden etter skilsmissen - noe han omtalte som det han angrer mest på i livet sitt. Han la heller ikke skjul på at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner gikk skeis.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer, sa han i intervjuet.

Nå - litt over en uke etter uttalelsene - skriver Us Magazine at Affleck og Garner nylig ble sett sammen i Los Angeles. Dette er første gang de har blitt observert sammen siden intervjuet med New York Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer