<strong>OBSERVERT SAMMEN:</strong> Eksparet Ben Affleck og Jennifer Garner ble denne uken sett sammen i Los Angeles. For et par uker siden uttalte førstnevnte at han angret på skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
OBSERVERT SAMMEN: Eksparet Ben Affleck og Jennifer Garner ble denne uken sett sammen i Los Angeles. For et par uker siden uttalte førstnevnte at han angret på skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ben Affleck og Jennifer Garner:

Gjenforent etter sjokkuttalelsen

Viste seg sammen i Los Angeles.

Publisert

Stjerneskuespilleren Ben Affleck (47) skapte store overskrifter da han nylig gikk ut og sa at han angret på skilsmissen med ekskona Jennifer Garner (47). Det tidligere ekteparet annonserte bruddet i 2015, etter ti år sammen - men skilsmissen ble imidlertid ikke gjennomført før i 2018.

Årsaken var at paret flere ganger forsøkte å få forholdet til å fungere. Sammen har Affleck og Garner de tre barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8).

Det var i et intervju med New York Times tidligere i februar at 47-åringen åpenhjertig fortalte om den tøffe tiden etter skilsmissen - noe han omtalte som det han angrer mest på i livet sitt. Han la heller ikke skjul på at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner gikk skeis.

<strong>MED SØNNEN:</strong> Eksparet viste seg sammen med sønnen Samuel på bursdagen hans, 27. februar. Foto: NTB Scanpix
MED SØNNEN: Eksparet viste seg sammen med sønnen Samuel på bursdagen hans, 27. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer, sa han i intervjuet.

Nå - litt over en uke etter uttalelsene - skriver Us Magazine at Affleck og Garner nylig ble sett sammen i Los Angeles. Dette er første gang de har blitt observert sammen siden intervjuet med New York Times.

<strong>GJENFORENT:</strong> Garner og Affleck viste seg sammen i anledning sønnen Samuels 8-årsdag. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Garner og Affleck viste seg sammen i anledning sønnen Samuels 8-årsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Snakket hverdagslig

Ifølge magasinet skal eksparet ha blitt sett sammen i den amerikanske byen torsdag 27. februar, på sønnen Samuels 8-årsdag. Det tidligere paret skal ha snakket hverdagslig sammen på gata, ifølge Us Magazine, og det hele skal ha sett veldig vennskapelig ut.

Eksparet var begge kledd i sort, og snakket sammen mens de ventet på sønnen som lekte rundt med noen venner.

I intervjuet med New York Times fortalte Affleck at ekskona har vært til stor hjelp til tross for at det er flere år siden de gikk hver sin vei. Særlig har Garner vært en støtte i hans kamp mot alkoholproblemene.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

47-åringen har tidligere vært svært åpen om sitt alkoholmisbruk, og i fjor uttalte han at alkoholismen var blitt en del av livet hans. Skuespilleren har også en rekke ganger vært innlagt på rehabilitering for å få bukt med problemene.

- Jeg er heldig som har kjærligheten fra familie og venner, inkludert mora til barna mine, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna våre mens jeg har gjort mine ting. Dette var det første av mange steg mot en positiv bedring, sa skuespilleren.

Prioriterer barna

Som nevnt har 47-åringen og ekskona tre barn sammen. Da Dagbladet tok en prat med skuespilleren i mars i fjor, fortalte han hvor viktig de nærmeste har vært i kampen for å komme seg gjennom den vanskelige perioden.

- Jeg er heldig som har et veldig bra sikkerhetsnett rundt meg. Jeg har en terapeut, og andre folk som hjelper meg, sa han den gang.

Han trakk imidlertid fram at tiden med barna er det han setter aller høyest.

- Den tiden jeg har med barna mine er det viktigste for meg. Det er noe jeg verner om aller mest, fortalte han, og la til at karriere så klart også står i fokus.

LES OGSÅ: Brakk ryggen på ferietur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer