Kim Kardashian og Kanye West:

Gjenforent etter dramaet

Satte konflikten på pause for å vise støtte til sønnen.

HEIAGJENG: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North heiet under fotballkampen til sønnen Saint. Foto: Backgrid/P&P / MEGA / NTB
HEIAGJENG: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North heiet under fotballkampen til sønnen Saint. Foto: Backgrid/P&P / MEGA / NTB Vis mer
Publisert

Det ser ut som at den dårlige stemningen mellom realitystjerne Kim Kardashian (41) og artist Kanye «Ye» West (44) er på vei til å snu.

Nylig viste eksparet seg sammen på en fotballkamp for å heie på laget til sønnen Saint (6).

Dette er første gang Kardashian og West er blitt sett sammen offentlig etter deres mange krangler tidligere i år.

TMZ er blant mediene som omtaler saken.

Utestengt fra Instagram

Konflikten bunner i Kardashians nye forhold med komiker Pete Davidson (28). Davidson var ikke å se i følge med Kardashian, noe som kanskje ikke er så rart ettersom stemningen mellom han og West tilsynelatende fortsatt er ganske amper.

West publiserte en rekke hatefulle innlegg rettet mot komikeren på Instagram, noe som til slutt førte til at bildedelingstjenesten valgte å utestenge han.

I tillegg kunne man se rapperen kidnappe og brenne en dukke som skulle forestille Davidson i musikkvideoen til låten «Eazy».

Oppførselen til eksmannen skapte reaksjoner hos Kardashian, som søkte om skilsmisse fra West i februar i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer